Názory čitateľov


Názory k článku:
Najvýkonnejšia mena sveta: Rusko sa v júni zrejme ocitne v deflácii, silný rubeľ by mohol poškodiť ruské firmy

30. 6. 2022   ( ! )
Najviac sa mi páčil výrok, že sankcie silno škodia EU, ale z dlhodobého hľadiska MOŽNO poškodíme ruskú ekonomiku.
30. 6. 2022   miro
Svet v šoku: Oslobodzovacia operách na Ukrajine má právny, legitímny a medzinárodny základ OSN a RB!
28. června 2022 AUTOR: Olina Polašková ZDROJ: Podtatransky Kurier Rusko v súlade s chartou OSN čistí EÚ od nacistov, fašistov a Bioteroru. Má na to právny, legitímny a medzinárodný základ. Charta OSN obsahuje článok, povoľujúci zvláštnu ruskú operáciu na Ukrajine. Rusko podľa Charty OSN, môže ako každá víťazná mocnosť zasiahnuť voči ktorémukoľvek štátu s fašistickým smerovaním, napríklad kde sa vyznamenávajú nacisti, zdraví sa nacistickým pozdravom na najvyššom poste, ekonomicky, politicky a morálne sa podporujú neonacistické režimy a ich nacistickí vodcovia (bez ohľadu za aké frázy sa skrývajú)… a to aj bez súhlasu iných mocností. V Charte OSN nie je zmienky, že neonacizmus sa toleruje u toho štátu, ktorý je v akomkoľvek spoločenstve (EÚ, NATO…)!
Predlžené USA našli východisko: Nakukali prihlúplym politikom z Európy, že trojnásobné zdraženie energií je fajn nápad. Pritom z dodávok zbraní na Ukrajinu profituje Putin (Rusko môže právom pritvrdiť a ďalej rozširovať dobyté územie), Čína a India (majú lacné suroviny), ale hlavne britské, nemecké a americké zbrojovky. Narcistickí politici v Prahe spolu s ešte arogantnejšími a hlúpejšími novinármi už úplne stratili súdnosť a dokončujú AUTODEŠTRUKCIU DOMÁCEJ EKONOMIKY. Najhoršia možná vláda v dejinách ČSR, ČSSR, ČSFR, aj SR. USA sa za pár rokov znovu dohodnú rýdzo pragmaticky nielen s Čínou, ale aj s Ruskom. Ale východná časť Európy sa medzitým stane novým Balkánom… Vzďaľujeme sa svetu, kde ľudia chceli zarábať ničnerobením. Blížime sa svetu, v ktorom ľudia budú chcieť niečo robiť a nájdu zmysluplný život. A to je pozitivně.
Zdroj: https://cz24.news/s vet-v-soku-oslobodzov acia-operacia-na-ukra jine-ma-pravny-legiti mny-a-medzinarodny-za klad-osn-a-br-videa/
30. 6. 2022   anonym
:-D ten zdroj hovorí za všetko
29. 6. 2022   Huslista
To som zvedavý, koľkí z týchto finančných géniov zamenili svoje hnusné Eurá a Doláre za skvelú stabilnú, silnú, vždy rastúcu a KONVERTIBILNÚ menu rubeľ. Prihláste sa, prosím, a ukážte nám, čo tomu nerozumieme, ako sa to robí. Teda ten biznis finančný.
30. 6. 2022   anonym
nevymeniš !!!!!!
30. 6. 2022   anonym
skúšal som pred 2 mesiacmi, nikde sa nedalo vymenit, keďže sankcie
30. 6. 2022   Huslista
Ale veď je to celkom jednoduché: stačí prísť na hranicu Ruska alebo Bieloruska a garantujem, že sa hneď objaví vexli, čo rád príde k Eurám a Dolárom. Pravdepodobne dá aj viac rubľov za Euro alebo Dolár, ako je oficiálny kurz. Možno by sa našiel aj na Slovensku taký šikovný vexli, ale žiaľ, "nemá tu trh". Záujemcov o ruble je málo, ak sa vôbec nejakí nájdu. Teda okrem tých, ktorí o záujme o ruble iba hovoria, ale svoje konvertibilné Eurá nedajú ani za svet. Ešte jeden tip: skúste zatelefonovať na ruskú ambasádu, možno poradia, kde je možné tie vzácne ruble získať.
29. 6. 2022   anonym
Debilná celá EU aj s našim vedením štátu. Euro v riti, padá každý deň a rubeľ bude najsilnejšou menou. To sme fakt všetci už debili??????
30. 6. 2022   Putlerjevrah
Najsilnejsia mena. Kde sa da taka kupit???
29. 6. 2022   Košičan
Jednoducho rubel je krytý komoditami, tie sú sú vysoko. Všetko Rusko vyváža napriek sankciám veselo ďalej.
Žiaden zázrak.
29. 6. 2022   anonym
Zločinci z USA budú potrebovať PAMPERSKU aby sa nedosrali.
29. 6. 2022   miro
Podpindosníci by rádi pomohli zdochynajicímu dolaru ?!
29. 6. 2022   Košičan
Hádam si chcel povedať zdochynajuce euro veď Lagarde od strachu nerobí nič.
V Amerike už namiesto tlačenia pália doláre aby zachránili doláru štatút rezervnéj meny.
Naviac vyvolali pád kryptomien, z toho istého dôvodu.
Vo FEDu sedia hlavičky ktoré, vždycky všetkých prečúrali
29. 6. 2022   ahahaa
neviem teda ako sledujes kryptomeny, ale bitcoin pada uz od novembra, co uz je takych 8 mesiacov... a to palenie dolarov, ako si to nazval, je z dovodu znizovania inflacie v USA ... a nepadaju len kryptomeny, padaju aj akcie, indexy, SP500,...
30. 6. 2022   Brano
Lagard nema co urobit, musela by zvysit urok nad inflaciu a zym by krvacajucu eudorazila okamzite, teraz to bude postupne...
1/1