Názory čitateľov


Názory k článku:
Sú kryptoaktíva veľkým podvodom?

11. 7. 2022   Alzbeta17
Aby vám z oblasti kryptoměn už nic neuniklo, tak se podívejte na náš web trade-info.sk, kde pro vás shromažďujeme všechny aktuální informace. https://trade-info. sk/
5. 7. 2022   rozumnymuz.com
My bitcoineri rozlišujeme v krypte Bitcoin a altcoiny. Jedine bitcoin má hodnotu, pretože na vytvorenie 1 btc sa musí spotrebovať tisíce dolárov elektriny. Na vytvorenie tokenu altcoinov NIE. A v tom je kľúčový rozdiel medzi BTC a shitcoinami.
7. 7. 2022   anonym
Skôr by som to rozdelil na technologiu blockchain, ktorá je užitočná a shitcoiny.
5. 7. 2022   anonym
VŠETKO " KRYPTO " JE ŽIDOVINA, TAK AKO AJ ONI SAMI! TAKMER ŽIADEN ŽIDÁČISKO A JE JEDNO ČI SA JEDNÁ O MONGOLSKÉHO CHAZARSKÉHO CIGÁNA ALEBO HABIRU-HYKSÓSKEHO SAUDSKO ARABSKÉHO POLONEGRA SA NEPRIZNÁ ŽE JE ŽIDÁK LEBO SA ZA TO HANBÍ A NECHCE PREZRADIŤ AKÉ SVINSTVÁ STVÁRAJÚ A ČO VŠETKO UŽ INFIKOVALI!!!!!!!!! !!!!! ŽIDOCIGÁNSKY MONGOLOCHAZARSKÍ ( TZV. " AŠKENÁZSKI ŽIDIA " ) PONOVEMBROVÍ GANGTSTRI NA SLOVENSKU = MOČIAR, DZURINDA, FICKO, SMRADOVIČ, ČAPTAVÁ, NIKOLSONOVÁ, BENOVÁ, CIGÁNOVÁ, REMOSKA, ŠELIGO, KOLOHNÁTOVÁ, NAGYOPICA, KOTLÁR, SRULIK, BUGI, HNISKA, RAŠI, MAKAK, PENTA, JAT, HAŠIŠÁK, MAJSKÝ .... TAKÝCH 80% ZO VŠETKÝCH PONOVEMBROVÝCH EŠTÉBACKYCH GANGSTROV!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
5. 7. 2022   anonym
Kryptoaktiva su alternativa, vyuzivajuca moderne prostredie pocitacovych sieti (nielen internetu) na uskotocnovanie platieb, alebo poskytuje istinu, pre mimofiatove transakcie.
Problem napriklad kokainoveho boomu bol, ze potreboval nemale zdroje, na transport penazi na vymenu za urcity produkt.
Bez krytia organizacii, ako CIA a pod. ktore profitovali a kryli tieto a podobne multilevel marketingove aktivity, cim zabezpecovali vlastne financovanie aktivit, ako statne prevraty, alebo ine cinnosti, museli riesit tranfery hotovosti a potom aj jej pranie, teda opatovne premeny hotovosti na bezhotovostne kumulovane ucty v bankach.
Toto vsetko je uz vyriesene kryptoaktivami a staci ovela mensi a ovela prostejsi system dohladu, nad obehom penaziva a ziskavania koncovych vyhod, pri podobnych operaciach.
Mimo ine aj moznosti, ktore poskytuju kryptomeny a kryptoaktiva, pre ziskavanie komodit, surovin a nosicov energii, pre embargovane staty a regiony, je daleko jednoduchsie, ako vlacenie kufrov z dnes neplatnymi 500 eurovkami, 1000CHF, alebo mastnymi 100USD bankovkami.
5. 7. 2022   anonym
Možno by bolo dobré pripomenúť PREČO to Ken Olsen povedal ? A prečo zakladateľ IBM - pán Watson - povedal, že celému svetu bude stačiť šesť počítačov (v čase keď sa ešte počítače nepredávali - len pranajímali - čo bolo mimochodom veľmi rozumné) a oblúbenec konšpirátorov - pán Bill Gates - zasa zaprášil, že 640 kB RAM bude stačiť každému ?
Nie tí páni neboli hlúpi, ani neboli menší vizionári než Elon Musk - akurát vedeli viacej než bežný občan a dnešní novinári.
Lebo počítače naozaj neboli vyvinuté NATO aby ľudia mohli kradnúť muziku, filmy, knižky, hry, SW, či porno - ale prevdou je, že práve to ich umožnilo rozšíriť po planéte tak, že napríklad väčšina obyvateľov Madagaskaru nemá elektrinu - ale všetci mali novší (a drahší) smartfón než ja (každý smartfón je nesmierne výkonný počítač, navyše doplnený neskutočným množstvom senzorov o akých sa bývalým superpočítačom ani nesnívalo. Problém je len, že drvivá väčšina "appiek" pre smartfóny sú nesmierne primitívne programčeky a superpočítače sa v skutočnosti používajú len ako matematické koprocesory. Snáď jediné "slušné" app-ky sú navigácie - zvyšok sú detské zlátaniny)
Ale čo je to tajomstvo, ktoré Olsen, Watson, Gates - a ich kolegovia - vedeli a bežný človek (ako aj všetci novinári) to nevedia ???
Počítače sú zbraň.
Voľakedy len pomôcka - nutná pre delostrelcov - neskôr nástroj potrebný pre spočítanie atómovej bomby. Delostrelci potrebovali počítač tak naliehavo, že ich už dokonca mali v čase, keď ešte neexistovala elektronika (elektrónky, tranzistory, či integrované obvody ("čipy") - boli mechanické - a neskôr elektromechanické (poháňané motorčekmi, selsynmi, amplidynmi a rôznymi podobnými - dnes dávno zabudnutými zázrakmi) a až neskôr aj elektronické. Atómová bomba zase nie je delobuch, keď stačí k šúlku uránu 235, či plutónia 239 pripojiť zápalnicu a "je vymaľované". Nukleárna nálož (najmä plutóniová) vyžaduje špeciálnu geometriu a vysoko presnú odpaľovaciu sekvenciu - inak sa ohňostroj nekoná. Okrem toho vysoko obohatený štiepny materiál je nielen neskutočne drahý ale aj vzácny a tak bolo nutné nájsť riešenie, ako použiť čo najmenšie množstvo na dosiahnutie čo nejväčšej škody. Inými slovami - počítačový priemysel doslova vyrástol na US zbrojných zakázkach - zrejme aj preto vyrástol v USA. Snáď jediná firm, ktorá nerobila pre Pentegon bol Apple - Steven Jobs bol naozaj z inej planéty lebo rozpoznal, že peniaze sa dajú robiť aj mimo vojensko-priemyseln ého komplexu (prerasteného korupciou a mafiánskymi vzťahmi - lebo kontrola a audit sú z dôvodu utajenia nemožné) a dokonca, že sa tak dá urobiť oveľa viac peňazí (lebo zisk sa nestráca(l) v províziach nenažraným najsamdemokratckejš ím politkom) ...
5. 7. 2022   anonym
... Odvtedy sa však svet zemnil a z počítačov sa stali skutočné zbrane - sledovacie, špiónske, ako aj šíriace dezinformácie a propagandu (bohužiaľ nielen z oficiálnych zdrojov - konšpiratívna scéna dokázal byť ešte horšou).
Facebook dokonca doviedol počítačovú výzbroj na novú úroveň - primu manipuláciu más (BRXIT a oranžové revolúcie).
Ale ani to nie je koniec, lebo 5G a IoT prinesú priame (násilné) diaľkové ovládanie ...
5. 7. 2022   anonym
A čo to má s "kryptoaktívami" ?
Kryptoaktíva sú ako táborový ohník, piecka, či kotol ústredného kúreia.
Aktuálne (špekulatívne) použitie kryptoaktív je ako napalm, či sopečný výbuch ...
1/1