Názory čitateľov


Názory k článku:
Šéfovia najväčších francúzskych energetických koncernov vyzývajú na šetrenie

27. 6. 2022   anonym
Mi tiez vyzyvame sefov najväčších energetických koncernov aby OKAMZITE a BEZ ZBYTOCNEHO odkladu zacali u seba a svojich rodinach setrit! Stop vyuzivaniu klimatizacnych jednotiek na netechnologicke ucely, sprchovatie maximalne trikrat za tyzden, pri sluzobnych cestach preferovat MHD, vlak ... podpora samospotrebitelov (prosumers) teda tych, ktori vyprodukovanu elektrinu spotrebuju v mieste vyroby.
Odpoved panstva na podobne vyzvy pozname: dakujeme za Vas nazor ale bude to takto ... psi brechaju a kolona jede dal!
26. 6. 2022   anonym®
A ja vyzývam na obžalovanie, odsúdenie a potrestanie čelnýách EU politkov, pretože extrémne prekročili svoj mandát - ktorý dostali od voličov svojich strán - a nahorázne zneužili zneužili svoje politické funkcie.
A čo je najhoršie - jednajú, ako absolutistickí monarchovia - pretože ani jedného nenapadlo usporiadať nejaké referendum - hoci hoci sa prsia, že sú demokrati :(
Inými slovami - nechcem nič iné, než aby boli odsúdení v súlade s bárodnými zákonmi - aj zákonmi únie za sabotáž a ohrozenie energetickej bezpečnosti zvereného kontinentu ...
Lenže to by tu muselo existovať nejaké právo - čo je bohužiaľ len právna fikcia.
A tak nás naši vodcovia nielenže dostlai do stredovaku, ale nás odprevadia až do praveku :(
Ale však počkajte na horúcu jeseň a budúce februárové udalosti :(
Bohužiaľ to všetko tu už bolo a tak je fakt idiotské, že sa to stále musí opakovať.
Pritom naši politici sa už presvedčili, že v base môžu skončiť aj v roku 2022 a len vcelku nadávno boli aj vešaní (Slánsky, Clementis ... etc.)
26. 6. 2022   Pedro7
A teraz cakaj, pokial ti nehaky anonym -ny diskuter napise - schvalovanie vojny je tresty cin - ! Ja s tebo suhlasim - no neo- liber- zeleny su voci inaksim nazorom ako maju oni - velmi netolerantni.! Oni to vedia- ze tazko sa urcity objem plynu a ropy pre eu nahradi - no usa povedalo co a ako sa ma !
27. 6. 2022   anonym
Nikde neschvaloval vojnu a ja by som sa na mieste vládnej kliky zacinal bať lebo ak sa raz strhne lavína nepokpjpv zmetie ich to.
27. 6. 2022   fero
vo vsetkych srackach sme preto lebo ludia chcu aj modre z neba zadarmo a politici im to plnia aby si nabalili sami vrecka. obmedzit spotrebu je mudre riesenie. ako ked je inflacia prestat minat a nepumpovat prachy do ekonomiky. ale to sa ludom nepaci kazdy chce mat teraz a vsetko ale cim si to akoze zasluzil?
27. 6. 2022   Pedro7
Obmadzit spotrebu uz asi nestaci, uz aj co pred nedavnom boli chudobne regiony na svete , tak teraz maju viac penazi a ziju konzumnejsie- nemoze im to zapadny svet zazlievat, lebo oni tak ziju uz 100 rokov.. Odbornici to mozno vedia, ale mozno nepovedia - ze asi jedina cesta ako z toho von je preriedit obyvatelstvo na planete. Choroby a vojny to z casti vykonaju.
1/1