Názory čitateľov


Názory k článku:
Uhlíková stopa logistiky: Takmer dve pätiny Slovákov by si priplatili za ekologické doručenie tovaru

23. 6. 2022   František
Tento Medzinárodný Ekologický PODVOD keď nadnárodné Firmy chrlia Nekvalitné výrobky Zisk si napchajú do vrecák a Občania na konci Reťazca to majú všetko Zaplatiť a Potriediť. Tomuto by mali občania povedať Jasné NIE.
23. 6. 2022   anonym
Europska únia spôsobuje 10% svetových emisii. Takže je to celé na smiech ak USA India a Čína chrlí emisie Geometrickou radou a mesačne rozbehne x nových uhoľných elektrární,akoby sme neboli všetci na tej istej planéte.Sny o zelenej Energii sú SCIFI predsa priemysel nemôže fungovať na Nespoľahlivej zelenej energii zo Slnka alebo vetra.
23. 6. 2022   milan
Bruselský Odborníci plánujú dovážať Uhlie cez pol sveta.Dovážať čierne Uhlie z Austrálie a AFRIKY to bude fakt ekologické.Tento svet Riadi PArtička Bláznov aspoň sa snažia ich urobiť z obyčajných občanov.Ak ide o Zisk a ekonomické záujmy všetká uhlíková stopa ide na bok to nikomu nevadí ale hlúpy občianko ty musíš byť ekologický aj keby ťa to malo zničiť
23. 6. 2022   miro
Pri pokuse prebiť sa z obkľúčenia bola zničená skupina zahraničných žoldnierov
23.06.2022 10:32
Share
AddThis Sharing Buttons
Share to Facebook
Share to TwitterShare to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit
Pri obkľúčení zoskupenia Ozbrojených síl Ukrajiny v oblasti Gorskoje a Zolotoje bola zlikvidovaná skupina zahraničných žoldnierov a boli ukoristené zahraničné trofeje.
Oznámil to oficiálny predstaviteľ Ľudovej milícii LĽR podplukovník Andrej Maročko.
Vo svojom komentári pre televíznu stanicu „Zvezda“ spresnil, že medzi zabitými žoldniermi bol aj inštruktor, ktorý učil ukrajinských vojakov zaobchádzať so západnými zbraňami. Príslušníci ĽM LĽR sa zmocnili cenných trofejí.
„Skupinu zahraničných žoldnierov, ktorí sa pokúsili dostať z obkľúčenia pri obciach Gorskoje a Zolotoje, zlikvidovali naši vojaci, pričom našli drahé vybavenie a zbrane. Toto zjavne neboli bežní vojaci — jeden z nich bol pravdepodobne inštruktor, ktorý učil, ako zaobchádzať s cudzími zbraňami,“ povedal podplukovník.
Zároveň poznamenal, že bolo ťažké zistiť totožnosť a občianstvo likvidovaných žoldnierov, keďže sa u nich nenašli žiadne doklady.
„Neviem určiť, z ktorých krajín. Treba poznamenať, že ukrajinskí vojaci sa snažia „odosobniť“ všetky svoje mŕtvoly. To znamená, že doslova sú všetky doklady totožnosti odobraté. To komplikuje identifikáciu tiel,“ dodal predstaviteľ ĽM LĽR.
23. 6. 2022   anonym
Prečo tu spamujes s týmito ruskými srackami?
23. 6. 2022   miro
V LĽR oznámili masovú kapituláciu ukrajinských vojakov
23.06.2022 19:53
Share
AddThis Sharing Buttons
Share to Facebook
Share to TwitterShare to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit
Ukrajinská armáda sa vzdáva po celej frontovej línii v oblasti Lisičanska, Severodonecka a oblastí, ktoré boli vzaté do kotla Gorskoje a Zolotoje.
Oznámil to dôstojník Ľudovej milícii LĽR Andrej Maročko.
„Pozdĺž celej frontovej línie v tejto oblasti, lokálne aj masívne, prebieha kapitulácia. To platí aj pre skupinu Lisičansk-Severodon eck, to platí aj pre skupinu Gorskoje-Zolotoje,“ uviedol.
Podľa dôstojníka sa vzdávajú predstavitelia pravicových radikálnych síl aj obyčajní vojaci Ozbrojených síl Ukrajiny.
23. 6. 2022   Dionýz
Ja nie
PS: Keď ropa a plyn krížom krážom po svete :)) sa zbytočne točí... nech dajú prieskum
23. 6. 2022   localhost
Presne tak.
1/1