Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemecko prijme mimoriadne opatrenia na pokrytie energetických potrieb-2

21. 6. 2022   J. from SVKstan
Gazprom... Putlerova korupčná EUROžumpa
"Bývalí šéfovia vlád Nemecka, Talianska, Rakúska, Francúzska či Fínska celé roky presadzovali záujmy Moskvy najprv vo funkcii a potom celkom otvorene ako členovia orgánov ruských gigantov ako je Gazprom alebo Rosneft.
Čítajte viac: https://video.sme.s k/c/22905342/cez-ci ar u-slovensky-velvysl an ec-pracoval-pre-gaz pr om-ruske-peniaze-zl ak ali-mnohych-europsk yc h-lidrov.html"
#bez medzier#
Sláva Ukrajincom a slbodným, odvážnym Rusom
20. 6. 2022   anonym
Green deal je mrtvy, ale nespalia ho spolu z uhlim v germanii, pretoze zle hori.
Kto si dostatocne uvedomuje, tuto politiku, tak za tieto nuance a hlupost, budeme platit najviac my vo vychodnych koloniach EU.
20. 6. 2022   Maria Gonzales

Hey everyone, Get Your Ex Lover Back Quickly & Permanently.
My name is Maria. My husband left me for a younger woman and I was devastated. It was as if she had him under an evil spell, Gonzales turned against me overnight without any warning. It happened this year, I was desperate for him to return because we had built a lot together and it would break the kids hearts. I used every single spell casting website that I could find with no results. Then i saw a particular testimony about Dr. Unity and it really gave me hope because it was similar to my case. I contacted him and he explained everything to me on what i should do. He started working with me in April and as a result from all of his wonderful works, Gonzales is here right now beside me which is a dream come true. I’m so happy and privileged to have met Dr Unity. Thank you! If you have similar issues, kindly contact Dr. Unity and be rest assured to get help.
Here his contact.
WhatsApp him at: +2348055361568 ,
Email him at: Unityspelltemple@gm ail.com ,
His website:unityspelltempl...
20. 6. 2022   Maria Gonzales

Hello I'm so happy sharing this, I still can’t thank you enough powerful Dr. Unity,
My husband left for a younger lady because I was unable to give birth due to PCOS. I was so devastated. I was lonely, I cried a lot, I even tried taking my life.
Then about 3 months ago, my friend told me about this great man Dr. Unity who helped her make her marriage perfect.
I went online and did more research about him. I was not too sure but i decided to give him a try he told me not to worry everything was going to be alright.
He told me all I needed to pay which was a convenient fee and I did and he did his work and sent me video proof and told me to wait 24hrs that he will be back.
I waited 24 hours and no calls nor did Shawn (my husband) show up. I felt deceived when it was past 24 hours.
Two days later, I heard the doorbell in the early hours of the morning and to my greatest surprise it was Shawn, my husband at the door, apologizing to me for letting me down.
I'm so happy, because we have a happier life than we did before. It didn’t stop there, I'm proud to say that I'm 3 weeks pregnant thank you so much Dr. Unity, I'm forever grateful.
Here his contact.
WhatsApp him: +2348055361568 ,
Email him at: Unityspelltemple@gm ail.com ,
His website:unityspelltempl...
20. 6. 2022   Brano
Tupi Nemci a ich GREENDEAL...
Krok dopredu dva dozadu, tak vyzera politika EU, pod vel(d)enim USA.
Od 2035 ziadne spalovaky, (benzin disel), mozno budu aj auta na uhlie v tom case, ak pojdeme tymto smerom..
19. 6. 2022   Frantisek Nahnevany
Nemecko. Každý podľa svojich schopností - každému podľa jeho potrieb. Robia prvé nesmelé krôčiky na ceste ku komunizmu.
19. 6. 2022   Katka
Najprv nechali Rusko investovať do budovania Nord Stream stovky miliárd a potom ho neotvorili. Sankcie, embargá, izolácia Ruska, vylúčenie ruských športovcov z medzinárodných súťaží, zhabanie majetku ruských oligarchov, piate či šieste kolo sankcií - čuduje sa niekto?
19. 6. 2022   anonym
Čo za Politici riadia Europsku úniu? Veď je to choré zničia životnú úroveň Europanov a predovšetkým východnej Europy.
19. 6. 2022   miro
AKTUÁLNĚ :
V priebehu uplynulého dňa vysoko presné rakety dlhého doletu „Kalibr“ zasiahli veliteľské stanovište ukrajinských jednotiek pri obci Širokaja Dača v Dnepropetrovskej oblasti v čase, keď sa tam konalo pracovné stretnutie veliteľského štábu operačno-strategick ej skupiny vojsk „Alexandria“.
Pri útoku bolo zlikvidovaných viac ako 50 generálov a dôstojníkov Ozbrojených síl Ukrajiny, vrátane generálneho štábu, velenia skupiny vojsk Kachovka, leteckých útočných jednotiek a formácií operujúcich v smere Nikolajev a Záporožie.
1/2staršie