Názory čitateľov


Názory k článku:
Američania sa pripravujú na zmeny k horšiemu

23. 5. 2022   miro
Prvé informácie z vypočúvania nacistov z „Azova“
23.05.2022 10:03
Po prvých výsluchoch nacistov z „Azovstaľu“ sa vynára nasledujúci obraz…
1. Takmer všetci priznávajú, že vyznávajú nacistickú ideológiu založenú na rusofóbii a glorifikácii nacistických zločincov. Všetky zločiny proti životu Rusov a rusky hovoriaceho obyvateľstva bývalej Ukrajiny boli zámerne odôvodnené na základe „rasovej nadradenosti“ Ukrajincov nad „rusnej“. Príslušníci práporu „Azov“ dostali priamy pokyn fyzicky týrať civilné obyvateľstvo „Doneckej a Luganskej oblasti“, ako aj všetkých „podozrivých zo sympatií s Ruskom“.
2. Velitelia jednotiek svedčia o tom, že vo februári až marci 2022 sa na pokyn Zelenského aktívne pripravovali na útok na Doneck a Lugansk a potom na Krym. Pripravovali sa plány na inváziu na územie regiónov Belgorod a Kursk.
3. Takmer všetci tvrdia, že rusofóbiu podporoval nielen Zelenskij a pred ním Porošenko a vláda Ukrajiny, ale že ju aktívne nanucovali aj v spoločnosti. Rusofóbia je oficiálnou politikou Kyjeva od roku 2014.
4. Všetci do jedného svedčia o masívnej účasti kurátorov NATO na príprave operácií proti republikám Donbasu a Rusku. Americkí a európski predstavitelia pripravovali a cvičili „Azov“ a ďalších nacistických bojovníkov, aktívne podporovali rusofóbiu a povzbudzovali ukrajinský nacizmus.
5. Velitelia jednotiek tvrdia, že taktiku krytia sa civilným obyvateľstvom ako ľudským štítom zaviedli práve západní inštruktori na základe vedenia bojov zo strany islamistických teroristických organizácií v Sýrii. Straty medzi civilným obyvateľstvom mali byť pripísané Rusom. Niektorí pripúšťajú, že príkaz na ďalšie zvýšenie počtu civilných obetí (teda zabitie vlastných) prišiel z Kyjeva.
6. Informačnou kampaňou na Ukrajine sa zaoberali aj zahraniční kurátori, ktorí nacistom dodávali metodiku, technológiu a materiálnu podporu. Hlavným cieľom bola konečná démonizácia a kriminalizácia Ruska, jeho národy, jeho prezidenta, aby bojovníci nepochybovali o potrebe úplného vyhladenia „ruskej špiny“.
7. Informácie o biologických zbraniach od vypočúvaných osôb sú rozporuplné. Doteraz neexistujú jednoznačné výpovede o jeho existencii. Niektorí hovoria, že už o tom počuli.
8. Viacerí vypočúvaní sa priznali k spáchaniu rasovo motivovaných trestných činov — znásilneniu, mučeniu, brutálnym sadistickým vraždám.
Obraz sa môže meniť so zvyšujúcim sa počtom výsluchov. No vo všeobecnosti je už teraz jasné, ďalšie podrobnosti sa budú len hromadiť. Materiálov pre tribunál nad Ukrajinou a jej „orgánmi“ je už dosť. Výsledkom je, že po kapitulácii „Azova“ existuje plný právny základ pre legitimizáciu špeciálnej vojenskej operácie a jej cieľov.
23. 5. 2022   localhost
Mas aj zdroj?
23. 5. 2022   anonym
Ukradnúť 340 000 000 000 USD devízových rezerv Ruskej centrálnej banky to je skutočný idiotizmus. To doláru "pomohlo". Ropa sa už obchoduje aj v rubloch............ .. a po útoku na ruské devízové rezervy to bude robiť čoraz viac exportérov a vyhýbať sa platbám v USD. Embargovať čínsky tovar clami, ktoré pomáhali tľmiť americkú infláciu už nie je v móde. A robiť deficity tlačiť nové ničím nekryté zelené papieriky a rozptyľovať ich po svete bude čoraz ťažšie. Oni sa budú vracať postupne späť do USA a už to tam začínajú cítiť. Ceny oproti úrovni z pred 2 rokov sú 2-3x vyššie. A to ceny všetkého, nielen PHM. A americké auto chodí na benzín nie na naftu a "žerie" 2-4x viac ako to európske. O vzdialenostiach tam ani nehovorím. Takže americký sen je predo dvermi.
23. 5. 2022   kakadu
Na arizáciu sa Rusi pripravili, lebo Rusi počítali s tým,
že EURotriumfalisti iba čakajú na vhodnú zámienku,
po ktorou by Rusku ulúpili tú časť štátneho pokladu Ruska,
ktorú Rusko držalo v západných bankách,
tak ako ulúpili zlato a devízové rezervy Líbye, Iraku, Sýrie, Afganistanu, Iránu....,
preto si Rusko na západe napožičalo až 470 miliárd €
a Putin podpísal zákon,
ktorý Rusom a ruským bankám a firmám zakazuje vrátiť dlžoby voči západným subjektom.
Čo v praxi znamená, že západ draho až 470 miliárd € zaplatí za lúpež 300 miliárd €
23. 5. 2022   Ja-No
Američania objavujú zeleninu, ktorú doteraz požívali len ako plátok šalátu v hambáči. Hitom bude asi kapusta a fazuľa. Slováci už dávno frčia na prívarkoch zo zeleniny, lenže tá je tiež čoraz drahšia takže ďalší level budú potraviny z múčnych červov. Tie majú výhodu, že si ich môžete dochovať aj v Petržalskej pivnici.
Ono keď amíci začínajú šetriť, tak to už naznačuje vážnejší stav svetovej ekonomiky, pretože väčšina trendov prichádza práve spoza oceánu. Beatles boj fajn, Global Recession už toľko fanúšikov mať asi nebude...
23. 5. 2022   Peto166
Tak ja neviem, ale recesia na amerických trhoch už istú dobu je!!! Tak neviem, čo nechcú odštartovať... 😅
22. 5. 2022   ROBO
Minimálne 2 milióny američanov sú aktuálne bezdomovci, ktorí zarábajú alebo poberajú podporu. Avšak tento zárobok alebo i podpora neprevyšujú 1500-2000 USD/mesačne, čo ťažko stačí len na nájom. Preto sú tieto minimálne 2 milióny američanov neoficiálne klasifikovaní ako bezdomovci, ktorí žijú pod mostom, v stanoch, a tie lepšie prípady aspoň v karavanoch alebo i v osobných autách. To sme to dopracovali. To len aby ste vedeli, čo nás čaká. Každý človek bez vysokej školy, bez rodiny, ktorá by ho podporila, bez vlastníctva hmotných statkov(napr. nejakého domu po rodičoch), skončí po čase aj u nás takto. Ľudia, základ je, aby ste mali kde bývať! Podporíte tým rast cien nehnuteľností, a vytrhnete zo sna viacerých tu snílkov, ktorí snívajú o tom, že nehnuteľnosti a nájom musia ísť dolu, lebo sa zvyšuje úrok. :D Srandujem....držte sa svojho mamahotela, pokiaľ to ide.
23. 5. 2022   kakadu
Za parkovanie karavanu musíš v USA platiť miestne dane,
ktoré sa pohybujú od 600USD po 1.200USD na mesiac,
plus musíš platiť majiteľovi pozemku za služby.
Preto sa zvyšuje obľúbenosť ubytovania v stanoch,
lebo najvyšší súd USA vydal nález,
že stanovanie na mestkcýh verejných pozemkoch, nemôže nikto zakázať.
Preto sa v USA rozšírilo stanovanie pred vilami a haciendami boháčov,
kam sa ľudia sťahujú, aby si od boháčov vynútili výpalné,
za odstahovanie na iné miesto.
23. 5. 2022   ROBO
Ďakujem Ti za rozšírenie obzoru. Nevedel som, že už aj za karavany tam musia platiť také vysoké dane.
22. 5. 2022   anonym
Americania maju cas sa na horsie pripravit, lebo v najhorsom pripade, budu zas zbrojit, alebo robit pacemakerov. Teraz bojuju EU spolu z USA z Ruskom, do posledneho Ukrainca.
22. 5. 2022   anonym
Do nekončna sa nedá tlačiť ničím nekrytú " rezervnú menu ", obracať Svet na svoj obraz a ešte aj prosperovať. Je čas na zmenu, zákonitosti realizmu vývoja od počiatkov ľudskej spoločnosti sa opakujú a stále v kratšom intervale. Nixon sám priznal, že zrušenie embarga na Čínu bola chyba.
1/1