Názory čitateľov


Názory k článku:
Čína zvyšuje dovoz ruskej ropy

21. 5. 2022   anonym
Tie ProtiRuské Sankcie začínajú byť na Smiech.Poškodená bude EUropska únia a to Fatálne. Občania by mali Politikov Defenestrovať politikov za také kroky ktoré poškodzujú občanov.To čo si dovoľujú voči vlastným občanom národní a Europskí Politici je NENORMÁLNE. Občania by vo voľbách mali poslať všetkých tých Takzvaných štandardných politikov na Koniec KAndidátky. Aby si uvedomili pre koho tu sú a koho záujmy majú obhajovať.
23. 5. 2022   kakadu
Keď sa vedie križová výprava, proti matičke Rusi,
tak sa náklady nerátajú, ide sa až do úplného samozničenia
ako Napoleon, Habzburgovci, German Kaiser, Viliam II, aj Hitler,
23. 5. 2022   anonym
Všetci sme si mysleli, že útočník Rusko je na území braniacej sa Ukrajiny.
A ty nám tu predložíš nejaké fantasmagorie, že niekto útočí na Rusko. Človeče si retardovaný?
23. 5. 2022   antianonym
Kto vsetci? Pokial viem, tak iba USA a krajiny NATO. To je cca 10% zemegule. A kludne mozes zacat s DPH...
21. 5. 2022   anonym
Cina si na rozdiel od EU, moze dovolit nakupovat co chce a od koho chce, ak je ot vyhodne.
Im Rusko nezautocilo na Mandzusko, nejaka Ukraina im je u prdele, skor im vyhovuje podobny konflikt.
21. 5. 2022   classic chess
100 ročný plábn Číny - stať sa do roku 2050 hegemónom sveta. Oslabiť EÚ ekonomicky, vysať Rusko za lacný peniaz zo surovín a položiť ho na kľačadlo. Potom zostanú nepriateľom č. 1 a jediným unavené a na úpadku USA. Takže pomaly svoje dlhodobé plány napĺňajú...
22. 5. 2022   Pedro7
Nezabudaj ze o 100 rokov pojde aj o priestor pre zivot- v niektorych uz nebude mozne zit , lebo tam bude vysoka teplota + orna poda - Pokial ide o Rusko - ziadnu starost si nemusia robit, Kanada tiez a niektory proste vymru.. alebo stahovanie narodov ?! Budeme s transparentmi cakat 100 mil. Africanov ?! Lebo nema kto pracovat , demografia a podobne bludy?? V Nemecku sme uz ako riaden clen eu nemohli pracovat - lebo odkladne obdobie a Merkel ich cakala na hraniciach pasy ziadne alebo falosne a ze sa nerobia rozdiely - neverim tej zapadnej cvarge - ruska co mali ist do sr zadrzali ze oni ich teraz potrebuju !!! Ako to bude potom s plynom a ropou - sme pre nich druhotriednša chamrad !!! A teraz mi dajte na frak ze je to inak
24. 5. 2022   abc
o 100 rokov tu už nebudeš tak sa netráp
21. 5. 2022   MastaAce
Ro6vojove krajiny nemali nikdy respekt voci zivotu jednotlivca. Rozvojovym krajinam nevadi ani krvava ropa a toboz nie krvave peniaze.
21. 5. 2022   anonym
Odkedy je USA rozvojová krajina .
21. 5. 2022   apoliticky
odkedy je USA rozvojova krajina ?!...odkedy ma dlh 1 bilion dolarov...a odvtedy co jej uz niekolko rokov vypadava energeticka siet z dovodu zastaralej infrastruktury...a odvtedy co dva staty americkej unie uz zbankrotovali...Ill inois a New Jerssy...pochopil?
21. 5. 2022   anonym
Zjavne si nepochopil ty čítaj v kontexte na vlákno s pochopením súvislostí .
20. 5. 2022   snajprik
2014 EU bola najvačšia ekonomicka velmoc sveta, dnes nemame čo žrať čim kuriť a s čoho vyrabať, ako Sankcie zaučinkovali na 100%
21. 5. 2022   anonym
Neťahaj tu do toho vašu lenivý rodinu, trvale odkázanú na sociálne dávky.
Ostatní máme čo jesť aj máme čím kúriť.
20. 5. 2022   Lubomír
Vo finale zistime že za dovozom a čínskými firmami budu stát tý isty ako za vakcinační proti kovidu.😉 27770; že?
20. 5. 2022   Vostok
Po to com Rusko same vyhlasilo ze uz ani len neuvazuje o spusteni projektu Nord Stream II do ktoreho same vlialo miliardy €, to naznacuje, ze s Europou ako takou, dodavkami surovin do nej, uz nema ziadne velke plany, dokym este existuju platne zmluvy na odber doda to co je zazmluvnene ale inak uz len v buducnosti navysi obchod s Cinou, Japonskom a planovane s Indiou, zaujem o suroviny tu totiz je, proste ty skupia dodavky uhlovodikov predtym urcene/smerujuce do Europy a smitec, potom sa mozme past na predrazenej rope a LNG z USA, Africke krajiny totiz Europu nezachrania lebo stale nemaju potrebne prepojenie ropovodmi tak plynovodmi medzi sebou ktore by inak hlad Europy po tychto surovinach uspokojilo, navyse v Afrike je dost aktivna Cina a vieme preco..., znova suroviny.
20. 5. 2022   Peter
EU nezmyselnou politikou sa zbavuje lacnej ropy. Bude finančne podporovať výstavbu a rekonštrukciu ďalších ropovodov, aby sa mohla doviesť drahá ropa. Výstavba ropovodov sa zaplatí tak , že sa natlačia ďalšie eurá. Čo povedie k ďalšej devalvácii už aj tak slabého EURA.
20. 5. 2022   anonym
Pred pár dnami mi tu jeden mamlas oponoval že všetci máme rovnako drahú ropu plyn ked som napísal že čína má výhodu lacných surovín .
20. 5. 2022   kakadu
Ale, to, že Čína, aj India má ropu z Ruska so zľavou,
je likvidácia priemyslu v EÚ,
ktorý stráca konkurencie schopnosť
20. 5. 2022   @@@
ale zato si EU môže len a len sama ....
20. 5. 2022   anonym
ALE MÁ TO AJ POZITÍVA! IDIOTSKÉ NENAŽRANÉ PODĽUDSKÉ ČIERNODOPADOVÉ ŽIDOCIGÁNSKE MONGOLOCHAZARSKÉ ZLODEJSKÉ PARAZITICKÉ FAŠISTICKÉ RASISTICKÉ ŠPINAVÉ SATANISTICKÉ GANGSTERSKÉ KOČOVNÉ OPIČIE VÍRUSY ZNIČIA SAMY TO ICH ODPORNÉ KOČOVNÉ ZLODEJSKÉ PARAZITICKÉ FAŠISTICKÉ RASISTICKÉ ANTI-ÁRIJSKÉ ANTI-KRESŤANSKÉ PRIMITÍVNE BARBARSKÉ SATANISTICKÉ GANGSTERSKÉ KOČOVNÉ MONŠTRUM " EU " KTORÉ SI DOČASNE VYTVORILI V BRUSELI!!!!!!!!! SLOBODA BIELYM IDOEURÓPSKYM ÁRIJSKÝM NÁRODOM!!!!!!!!!!!! ! DO PEKLA Z PODĹUDSKÝM ČIERNYM ŹIDOCIGÁNSKYM MONGOLOCHAZARSKÝM ZLOČINECKÝM SATANISTICKÝM GANGSTERSKÝM KOČOVNÝM OPIČÍM VÍRUSOM!!!!!!!!!!!! !!!!! EŠTE USÁCI NECH SA OD NICH OSLOBODIA A BUDE NA TOMTO SVETE POKOJ BLAHOBYT A MIER!!!!!!!!!!!!!!! !!
1/1