Názory čitateľov


Názory k článku:
Za plyn zaplatíme tak, že bude tiecť ďalej, SPP už dostal pokyn

21. 5. 2022   Prelozene z newspeaku
Plyn z vychodu na zapad, bude cerpatelny len do tej doby, ak sa nestane pravdepodobnejsi scenar, ked vyhodia do vzduchu kompresorove stanice sami Ukrainci, alebo na pokyn zapadu, neodstavia pozemske plynovody, najma tie povodne.
Pravdepodobnost , ze budeme Rusky Plyn, kupovat z Germanie za Germanske ceny, je vyssia, ako ze budem platit rublami a dostavat plyn ako doteraz.
18. 5. 2022   anonym
Sulíka naozaj nemusím, ale Matovičoča by mali zbaviť všetkých loh a poveriť ho len tám, aby dostal Hranola do basy - čo mešká, ako autostráda do Košíc - a z Hranola tak napokon ešte bude národný hrdina :( Druhý ústavá činiteľ by sa zase mal rašej venovať tomu, čomu rozumie najlepšie - inseminácii - lebo až potom, keď nás bude viac než Amíkov a Rusov, stane sa konečne aj Slovnesko na chvíľu pánom sveta :) Zvyšok by mohol ísť robiť niečo užitočné a vyprázdnené budovy môžu prenajať Ukrajincom (ktorí si ich beztak čoskoro kúpia, lebo peňazí majú dosť ;)
18. 5. 2022   anonym
Na náhrobný kameň tejto vlády dáme vytesať: Ich porážkou bolo víťazstvo, ktoré odhalilo ich práznotu. Amen.
18. 5. 2022   kakadu
O ničom sa nedohodli, ale museli sa podriadiť zákonom Ruskej federácie,
ktorá odberateľom z nepriateľských štátoch nariadeje,
platiť v Rubľoch
18. 5. 2022   bingo
Zasnezeny rypak zas odrbava..
18. 5. 2022   anonym
Rusko na indickom trhu s energiami začína zarábať veľké peniaze. India prudko zvýšila dovoz ruskej ropy.(hospodarske noviny)
18. 5. 2022   anonym
Presne. Už sa tak podarilo predať hádam aj 5 percent z toho čoho predtým predávali v Európe.
18. 5. 2022   anonym
Ruská ropa sa v EU nepredáva to je mi novinka odkedy daj zdroj kde sa to dočítam ja viem len o časti plynu .
17. 5. 2022   anonym
MUAHAHAHAHAHAHA TOTO JE ĎALŠIA Z NIKDY NEKONČIACICH IDIOTSKÝCH PRIMITÍVNYCH DEMAGOGICKÝCH MANIPULÁTORSKÝCH LŽIVÝCH FAŠISTICKÝCH MONGOLOCIGÁNSKYCH GESTAPÁCKYCH TROLOVSKÝCH ŽIDOVINIEK " Slovensko bude za plyn platiť tak, že bude tiecť aj naďalej. Zdôraznil to v utorok na tlačovej konferencii minister hospodárstva Richard Sulík (SaS). SR podľa jeho slov zaplatí v eurách na euroúčet do Gazprombanky, kde to bude prekonvertované na ruble a tie pôjdu ďalej do Gazpromu." !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! HAHAHAHAHAHA ŽIDZI STAČILO NAPÍSAŤ ŽE BUDETE Z VYKRADNUTÝCH SLOVENSKÝCH PEŇAZÍ PLATIŤ RUSOM V RUBLOCH VY HOVNÁ ŽIDOCIGÁNSKEJ MONGOLOCHAZARSKÉ PODĽUDSKÉ ČIERNODOPADOVÉ IDIOTSKÉ ZLODEJSKÉ PARAZITICKÉ FAŠISTICKÉ RASISTICKÉ PRIMITÍVNE BARBARSKÉ SATANISTICKÉ GANGSTERSKÉ KOČOVNÉ OKUPANTSKÉ ŠPINAVÉ OPIČIE VÍRUSOVÉ!!!!!!!!!!! !!!!!!! HAHAHAHAHAHA UKROŽIDOTCHORY NÁCKOVIA Z AZOVSTALU SA " NEVZDALI " RUSKEJ OSLOBODZOVACEJ ARMÁDE, LEN SA " EVAKUOVALI ZA RUSKÉ LÍNIE "!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NEVYMYSLÍŠ TO JE IDIOTSKÝ LŽIVÝ DEMAGOGICKÝ TROLOVSKÝ LŽIVÝ FAŠISTICKÝ ŽIDOTCHOR!!!!!!!!!! !!!!!!!! ŽIDÁČISKÁ CIGÁNIA-ŽIDIA-ŠIDIA -KLAMÚ ODKEDY EXISTUJU 365 DNÍ V ROKU KAŽDÚ CIGÁNSKU ŽIDOSEKUNDU!!!!!!!! !!!!!!!!!!
17. 5. 2022   anonym
Vyhuleny Sulik zabudol uviest, ze ked platime v eurach a bude to prekonvertovane na ruble, ci kurz rubla voci euru bude mat vplyv na vysku nasej platby v eurach? Pretoze ak mame platiti v rubloch, nestaci zaplatit v eurach a ono sa to len prekonvertuje, tam sa meni podla kurzu a rusky rubel je dnes ovela silnejsi ako si eurofasisti pod rozkazmi z Fasingtonu planovali.
18. 5. 2022   anonym
Presne. Určite nikoho doteraz nenapadlo, že kurzy sa hýbu a ty si prvý. Mali by si ťa pozývať ako experta na problematiku.
18. 5. 2022   anonym
Aspon si prisiel nato, ako si sucasnou fasistickou vladnou chuntou a medialnymi prostitutkami owebavany ...
18. 5. 2022   anonym
Nič sa v rubloch neplatí platí sa v euro len sa plati na účet Gazprobank aby mali Rusi aj realne zaplatené nie ined zablokované v bankách EU .A akým kurzom si to Rusi menia je ich vec to je len na nich ako si umelo manipulujú s kurzom .
18. 5. 2022   anonym
Lebo USA dolar a euro zmanipulovane kurzy nemaju 😂 A najlepsi "kurz" bol megapodvod ked sme menili slovenske koruny za eura pri kurze 30, 126 SKK za 1 euro. Z toho sa uz nespamatame kym budeme v EU a mat euro menu. A heslo bolo - menime menu nie cenu 🤣 A neklamali! Nominalne ceny sa postupne dostavaju na nominalnu uroven cien. Zmrzlina 1 SKK teraz 1 EUR 😂 A prijmy vacsiny obyvatelstva ako v Cine 😂
18. 5. 2022   anonym
Ja to niekde popieram že kurzy sa nemanipulujú ja len hovorím že platíme v Eur fix za kubík a je nepodstatné či bude rubel 1 : 65 alebo 1 :20 platíme rovnakú sumu v Eur .
18. 5. 2022   anonym
No len aby sme neboli prekvapeni.
18. 5. 2022   anonym
Všetko je možné ja to nepopieram len konštatujem súčasný stav zajtra možno bude inak nemám vešteckú gulu .
18. 5. 2022   anonym
Z napísaného nie je jasné, či cena, ktorú platíme, je fixovaná v EUR alebo v rubloch.
Mne z toho článku vychádza, že zaplatíme presne toľko, kpľko chcú rusi v rubloch a riziká s výmenou na ruble sú na našej strane.
18. 5. 2022   anonym
Všetci vypínajú hruď, lacné triky politikov. Odoslaná platba za plyn v eurách, prijatá v rubľoch. Celkom jednoduché, zmenili sa iba účty.
18. 5. 2022   anonym
cena je fixovaná v eur .
1/1