Názory čitateľov


Názory k článku:
Ako blokátor likvidity finančného systému zmutoval na silného aktéra ekonomickej a politickej scény

27. 5. 2022   Pedro7
Ked budem nieco predavat, mozno asi budem pzadovat miesto € nejake OZ stribra, alebo zlata - musim povinne prijmat €?! Fiait preto pouzivame, lebo dane stat od nas chce platit v€ - tie mu dam.. ale ja mozem ako sukromna osoba chciet za nieco hoc aj cecka socialisticke… ked na to nemam pravo - tak aky rozdiel je medzi dnesnou dobou a stredovekom …?! Tiez sa pana velko- mozneho musim pytat ci smiem to - ci ono …?!
27. 5. 2022   stop-ttip. org
ECB nie je nezavisla - pocas krizy zacinajucej v 2009 do nej natlacil FED miliardy a teraz eu byrokrati konaju co dobre pre usa a nie pre svojich obyvatelov -vid embargo ropa atd
27. 5. 2022   anonym
Zdroj tvrdenia, že Fed dal miliardy do ECB? Neexistuje, že.
27. 5. 2022   anonym
Europska Centrálna Banka sú Novodobí ZLOČINCI ktorí zodpovedajú za neustále tlačenie ďalších a ďalších nekrytých peňazí. ECB je zodpovedná za všetky tieto neustale krízy a Inflácie, umelé udržiavanie úrokov na chorobomyseľných číslach. Toto nie je trhová Ekonomika ale nejaký polosocialistický zvrátený perverzný model umelo manipulovaný globalistami vlastníkmi bánk a nadnárodných firiem.
27. 5. 2022   anonym
A čo potom taká ruská centrálna banka, tá svojou činnosťou spôsobila podstatne vyššiu infláciu ako má Európa. Sú to teda ešte väčší novodobí ZLOČINCI.
Navyše ruskí vojaci behajú so zbraňou v ruke a dobýjajú územie cudzieho štátu, kde potom popravujú ľudí a vraždia malé deti.
Ruských okupantov a ich retardovaneho traslaveho šéfa by si ako označil?
27. 5. 2022   ja
Ruska centralna banka pouziva rovnake zbrane ako ta europska. Podla velkosti ekonomiky nastavuje intenzitu pouzitia a odvijaju sa od toho aj dopady ich rozhodnuti. Ten system je na h*vn*. Ale preco do toho pleties Putina a vojnu na ukrajine neviem. Ty uz budes poriadne zmagoreny tou pro zapadnou politikou.
27. 5. 2022   anonym
Tak keď centrálnu banku označíš ako zločincov, tak otázka je ako sa dajú označiť vraždiaci ruskí vojaci a ich primitívny retardovaný šéf, ktorý nie je schopný ani priznať, že vedie dobyvatelskú vojnu.
27. 5. 2022   anonym
Posielanie Zbraní na Ukrajinu prinesie Menej Mrtvych Deti? Posielanie Zbraní na Ukrajinu ukončí Vojnu? Čo vyrieši viac zbraní na Ukrajine? Posielanie zbraní na Ukrajinu zničí absolútne všetko, teda aj to málo čo tam mali tí chudáci.
27. 5. 2022   anonym
Istotne už si počul o obrane a útoku.
Nebude ani problém určiť že Rusko je útočník na cudzom území.
Ak nebudú okupanti útočiť, zbrane obrancov sa nemusia použiť.
Je to čiste len na vrazdiacich okupantoch.
Odkáž aj senilovi putinovi.
27. 5. 2022   anonym
Si TROLL? MInimálne antiruský Provokatér.
27. 5. 2022   anonym
Ty čo si za Primitív? Z akej Jaskyne si vyliezol? Nevidíš aká je téma?
27. 5. 2022   anonym
Ukrajina stejne o Donbas príde a nepomôže jej absolútne nič.
27. 5. 2022   anonym
Zo srdca ďakujeme všetkým riadiacim pracovníkom inštitúcii s monopolom na tlačenie peniazí, že si plnia svoje zákonné povinnosti s cieľom dosiahnutia cenovej stability ako jedného z pilierov menovej politiky!
Váš Chancellor on brink of second bailout for banks
1/1