Názory čitateľov


Názory k článku:
Kim Kardashianovú zažalovali investori za údajný kryptopodvod

14. 1. 2022   anonym
Kim z Kardanovej hriadele, mozu kludne obesit, ma k tomu lepsie predpoklady a je to moderna celebrita, ktora by sa mohla kludne predavkovat, alebo zabit inym sposobom, v klube 27, ale nestihla to do svojej 40tky, takze v L.A. moze napriklad byvat na ulici, alebo na venice beach v stane a blogovat na solarny panel, zapichnuty v piesku.
14. 1. 2022   anonym
Ha ha krypto meny vseliake … Musk nieco povie - cena ide hore potom ina-y nieco prehlasi - cena ide dole - krasny uchovavatel hodnoty - spekuluje kazdy - kto koho odrbe
15. 1. 2022   rozumnymuz.com
Volá sa to TRH a reakcia trhu na správy. Bežná vec na demokratickej kapitalistickej burze.
Uchovávateľ hodnoty neznamená, že aktívum pôjde presne o 6,15% hore v určitý rok podľa inflácie. Uchovávateľ hodnoty znamená, že keď si pôjdeš kúpiť chlieb za 100 eur tak v tom čase bude 1 bitcoin stáť 4 miliony eur.
16. 1. 2022   ROBO
Že si dovolíš také hovadiny napísať, a v tejto dobe....krypto je odsúdené na zánik. Tento týždeň znova ukradli severokórejci z rôznych kryptobúrz kryptomeny za stámilióny USD. Toto je hlavný dôkaz toho, že krypto nemá budúcnosť pre mainstream.
Mne minule ukradli z Visa karty cca 100 EUR, pokúšali sa ukradnúť tisíce, ale kvôli viacnásobnému overovaniu ukradli len tých 100 EUR. Tie peniaze by som aj kľudne oželel, ale v banke som to vyreklamoval, za 20 EUR mi vymenili kartu, a to bol jediný výdavok, ktorý som s tým mal.
Myslím si, že z hľadiska internetovej bezpečnosti, mám značné povedomie, a platobné karty využívam len málo, ale aj tak sa ma pokúšali okradnúť...a v podstate sa im to aj podarilo. Neviem si teda predstaviť, že by sa toto stalo bežnému človeku, a dokonca s kryptom. Však tam príde ten obyčajný človek aj o gate, a reklamovať môže ukradnuté krypto akurát tak v Tramtárii...nevyrek lamuje nič.
13. 1. 2022   Svoja Poddaný Nevoľník (občan)
Keď Danko prišiel o kapitána, tak ešte dobre pochodil.
Lebo britská kráľovná des degradovala svojho sina Andrewa - ktorý tak napríklad prišiel o obľúbený titul "Vaša kráľovská výsosť".
A to len preto, že si v mladosti vrzol so zlatkopkou so spozdeným zapaľovaním :(
Ešte šťastie, že nie som generalissimom (maršálom maršálov) - lebo dnes by som zrejme skončil ako podvojak :(
13. 1. 2022   Opakovanie je Matka Otravy
ERRATA
Svoj Poddaný Nevoľník (občan)
Keď Danko prišiel o kapitána, tak ešte dobre pochodil.
Lebo britská kráľovná dnes degradovala svojho syna Andrewa - ktorý tak napríklad prišiel aj o obľúbený titul "Vaša kráľovská výsosť".
A to len preto, že si v mladosti vrzol so zlatkopkou so spozdeným zápalom :(
Ešte šťastie, že nie som generalissimom (maršálom maršálov) - lebo dnes by som zrejme skončil ako podvojak :(
PS už by ste tam mohli dať spelling checker :(
1/1