Názory čitateľov


Názory k článku:
2022: Rok pľuštenia

15. 1. 2022   Kovid Dotoho !
Je neuveriteľné, že premiér krajiny, ktorá je členom EU a NATO dokáže takto verejne osočovať nášho spojenca USA !
Za takéto vyjadrenia by ho fakt ali strčiť do Guantanáma:
"Heger podotkol, že s krajinami, ktoré majú problém s rešpektovaním základných práv a slobôd, eskalujú vojenské napätie alebo narúšajú územnú celistvosť inej krajiny, by sme nemali oslavovať"
18. 1. 2022   anonym
Máš pravdu, Rusi boli a sú barbari.
.
Ale asi si zaspal v čase, pokiaľ si si nevšimol, Varšavská zmluva už dávno neplatí.
15. 1. 2022   martin
clanok moze byt dobry, ale nadpis ma odradil.
15. 1. 2022   Prelozene z newspeaku
Problem umelej zataze ekonomiky a nezodpovedneho minania, je aj napriklad neuvazene aplikovanie green deal, ktory systematicky nici konkurencie schopnost, pracovne miesta, aj celkovu kondiciu vyrobnych a nevyrobnych sektorov a sluzieb v priestore EU.
Vklada tak do ruk kapitalovych investorov najma z azie a a ciny paky na uplnu dezindustrializaciu a vyplienenie technologickych a priemyselnych tradicnych odvetvi.
Mimo to vsetko este aj drahe energie a zataz obyvatelstva inflaciou, bude problem, ktory sa bude tahat este dlhe roky a v sucasnej dobe, pri zachovani planov ekoterorizmu vlastne ani nema riesenie. Je to nie nepodobne cielenemu a riadenemu hladomoru a depopulacii jednej casti sveta, ked vsetky moznosti, ktore poskytovala globalizacia a moderne trendy schopnosti europskeho priestoru, sa cielene a vedome, invertovali na kruty nastroj teroru, voci vlastnemu obyvatelstvu a dal sa priestor k nehumannej a ekologickej totalite, ktora likviduje vsetko, co sa jej postavi do cesty.
1/1