Názory čitateľov


Názory k článku:
Návrh rodičovského bonusu znamená krátenie budúcich dôchodkov

11. 1. 2022   sisi
Zase sa bude len nabaľovať štatny aprát , veď treba zamestnať "milion" ďalších pracovníkov a "sto" ďalších povolení namiesto jedneho odvodu ďalši do zbierky....
Celé zle
11. 1. 2022   Elen
Nedávno mi nezavinene tragicky zahynula jediná dcéra, bola v postavení vrcholového manažéra. Takže sa ma bonus netýka. Ďakujem
11. 1. 2022   anonym
Trápne, vymyslí se lepší príbeh.
11. 1. 2022   Vlko
RE: diskriminačné voči "bezdetným rodičom "???? Pisálek sa napil suchej vody?
10. 1. 2022   Vlatan
Podstata tragédie je v tom , že Bc.Krajniak z odboru politológia nám chce zmeniť generačne-solidárny systém na familiárne-solidárn y systém. A tak nás vrhol späť do stredoveku.Neviem či BEZDETNÍ alebo aj malodetní prestanú naďalej veriť na tento sprzneny systém dôchodkový a zariadia sa po svojom- budú platiť si na dôchodok inde a inak - všetko sa rozpadne.
11. 1. 2022   anonym
V čom sa mení súčasný dôchodok. V ničom, akurát štat mierne pridá ľuďom, ktorých deti pracujú a odvádzajú dane na Slovensku.
11. 1. 2022   Hgts
Nie štát pridá ale dôchodkový systém , to ide na úkor bezdetných . Veď v tom je to ! Ide to z peňazí SP. Jedna nespravodlivosť sa napravuje druhou nespravodlivosťou !!! Teraz začnú bezdetni robiť všetko pre to aby do týchto fondov platili čo najmenej . Boli by hlúpi platiť do tejto sociálnej poisťovne. A to nikto neustráži! Krajniak je hrobár celého dôchodkového systému. Bezdetni sa necítia menejcenní alebo ,, že neprispeli do systému “ ale diskriminovaní. Drvivá väčšina bezdetných za svoju situáciu nemôžu , a krajniakov plán hodnotia ako nesolidaritu a mafiánsky podraz a výsmech ale hanbia sa za to a budú ovšem konať . Toto nikde na svete nie je čo zavádza Krajniak a bude mať také dôsledky negatívne ako všade a vždy keď sa zavádza nerovnosť .
10. 1. 2022   MJKE
Keď Krajniak vypočítal, že deti prispejú cca 20 EURO dôchodcom, nedošlo mu, že si tie isté "deti" prídu ku svojim rodičom pre 120 EURO. Najmä k tým v DDS alebo domaosamelo žijúcim Veď sme na Slovensku a trvá to roky
10. 1. 2022   anonym
Je to problem, lebo ti co nemali deti, su chudobny a uvedomelo si neurobili deti, pretoze chudoba je dedicna, tak zdedia aj chudobne dochodky, napriek tomu, ze pracovali a odvadzali cely zivot.
Za to ti, co sa mnozili na plne davky, maju stale sancu, ze ked maju viac deti, ktore aspon sedia v base, alebo sa mnozia na plne davky a maju pasivny prijem,dostanu viac, ako keby naozaj pracovali.
1/1