Názory čitateľov


Názory k článku:
Bitcoin nie je o nič nebezpečnejší ako euro

19. 12. 2021   legitimate
You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop. Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer approval process takes just 4 hours. contact us now (Whats App) number:+91939413396 8 patialalegitimate51 5@gmail.com Mr Sorina Jeffery
8. 12. 2021   Edo
Euro aj dolár majú jednu výhodu a tým je platenie daní, ktoré ľudia platia štátu.
Velebiť bitcoin, čo je vlastne len digitálne číslo, na ktorého výrobu a prevádzku sa spotrebuje veľa energie je kolosálna blbosť a skôr - neskôr to ľudia zistia. Lebo takých podobných čísel si každý môže vyrobiť stovky :-)
9. 12. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Vyrobiť si nemôžeš stovky, ale nekonečno. Problém je, že tie tebou vyrobené nikdy nebudú bitcoiny a nikto ich nikdy od teba nekúpi.
Len digitálne číslo je to čo používaš 50 rokov na svojom bankovom účte.
8. 12. 2021   ja
Pekny clanok az sa cudujem ze sa objavil v mainstreemovych mediach.
PS: BTC je tak volatilne preto lebo je malo rozdistribuovane medzi ludi. A tak jeden z obchodnikov vlastniaci podstatnu cast BTC vie ovplyvnit cenu BTC. Ak sa dosiahne dostatocna rozdistribuovanost bude stabilny ako hociktora ina mena.
PS2:Fiat mena nemusi byt inflacna, ale historia je svedkom toho ze kazda vlada ci autorita ovladajuca danu menu podlahla pokuseniu financovat/stimulov at veci bez pridanej hodnoty. V minulosti to boli napr. vojny dnes to moze byt krachujuca fabrika.
Priklad. Ak zachranujeme dotaciami krachujucu automobilku a nalejeme do nej miliony tak to neznamena ze zajtra ponukne na trh kvalitne auta ktore budu ludia chciet lebo su super. Do tych problemov sa mozno dostala prave preto ze vyrabala sroty. Na druhej strane je strach z toho ze ked tu automobilku nechaju skrachovat tak sa na urad prace vrhne niekolko tisic zamestnancov. A kedze vlada nema alternativu a nevytvorila nove pracovne miesta tak maju strach ze pojdu do ulic. Tyto zamestnanci neplatia dane nebude na davky v nezamestnanosti atd. Realnym prikladom mozu byt uholne bane a elektraren v Handlovej. kde sme sa skladali na neefektivnu a neekologicku vyrobu elektrickej eenergie.
8. 12. 2021   anonym
Len skoda ze BTC nebude nikdy tym na co bol stvoreny - mozno uchovavatel hodnoty … ale kolisat to bude stale ako na hojdacke - dockame casu….’
8. 12. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Vždy bude kolísať, aj zlato bude vždy kolísať, ako aj ropa bude vždy kolísať ako v posledných dekádach medzi 20 až 150 dolárov. Ale obchodník si vie bitcoin LN platbu okmažite previesť na fiat za 0,1% poplatok na burze. Pri zlate mu to bude trvať hodiny a minutý čas + CO2, 5% poplatok, kým si obchodník na konci dňa prevedie zlato na fiat.
8. 12. 2021   anonym
Pekne napisane - okamzite preposlat do ECB a NB Kazigrafom - s kralovskymi platmi za nic nerobenie - zavadzaju ohladne inflacie a t d
8. 12. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Každé štátne platidlo v minulosti aj budúcnosti bude vždy inflačné voči bitcoinu. To je fakt.
Malá nepresnosť v článku. (Potrebné úsilie rastie s počtom vytvorených bitcoinov.). Úsilie (difficulty) na ťažbu BTC závisí od celkového výkonu siete - hashrate - teda výkonu zapojených minerov ťažiacich BTC a každé dva týždne sa automaticky nastavuje podľa výkonu za uplynulé dva týždne.
1/1