Názory čitateľov


Názory k článku:
Devínska N. Ves vypracovala PHSR, schvaľovať ho budú poslanci

5. 12. 2021   anonym
DNV, je jedna z casti Blatisravskej noclaharne, urcenej pre BAZku.
Nechodi tam elektricka, hoci projektovana bola uz v 70 tych rokoch, az do BAZ.
V obdobi rokov 89/2005, sa stala takmer vylucenou lokalitou, alebo boli skor plany, ako tuto lokalitu skor izolovat, ako integrovat do systemu Blatisravskej ubytovne.
Vzhladom na neistotu vo vyrobe v byvalej BAZke, alebo rozsirovanim vyroby, alebo dokonca jej konverziou, je vpracovany PHSR, niecim, co sa podoba na manifest, nejakej odlahlej lokality.
Mimochodom, ak nastane boom vystavby sukromych developkarov, kdesi medzi Brmi, a DNV, vznikne tam zase krasny developkarsky monument, dalsich ubytovni a noclaharni, otazkou je, kto tam bude byvat, pretoze ak to kupi, musi pracovat a dochadzat, niekam za zdrojom prijmu.
a tych moznosti v danej oblasti, pri minimalnej dopravnej obsluznosti hromadnou dopravou, ktora prepoji noclaharen z mestom, bude stale menej, pretoze okrem parkovacej politiky, sa bude osobna dorpava postupne obmedzovat, co znamena, ze ani keby tam na teraz vybudovali parkoviska P+R, tak nieje ziadne alternativne prepojenie na mesto, okrem 21 36 a mozno nejakych primesstskych 121 a obcasnych robotnickych liniek do BAZky, je velke prd.
1/1