Názory čitateľov


Názory k článku:
Testovať nemajú firmy, neočkovaní zamestnanci by si mali testy platiť

8. 12. 2021   Frantisek Nahnevany
Ešteže tak. Už sú názory v príslušnom množstve. Zrazu . . .
8. 12. 2021   Frantisek Nahnevany
Že 55 názorov. A je ich 44. Počty hore-dole. Ako v nemocniciach.
3. 12. 2021   Joyo
Prečo sú zas očkovaný vo výhode. Môžu to roznášať tak ako neočkovaný.Alebo sú zasa niečo viac? Tak ako za druhej svetovej?
5. 12. 2021   Max
Podakovanie smerovat k 6% skupinke pod vedenim Kocnerovho kamosa. Uz aj vo Svajciarsku pochopili ze ockovani mozu prenasat infekciu. Do Svajciarska vstupite len s negativnym PCR testom. Podla mojho nazoru to tazko pochopi sociopat, ktory do exelovskej tabulky v polozke pozitivne vplyvy na deficit v harku rozpocet socialnej poistovne si prida plozku pocet umrti na covid vynasobeny priemernym rocnym dochodkom a priemernou dobou dozitia v SR znizenou o cislo 62.
5. 12. 2021   xxx
Očkovaní sú zvýhodnení, pretože sa dali zaočkovať, čo sa považuje za zodpovedné správanie, aj voči ostatným spoluobčanom, aj tým ktorí sa môžu a nedali sa zaočkovať.
Keďže aj očkovaní môžu šíriť vírus, mali by aj očkovaní byť testovaní.
Je smutné, že sa tu rozprávame o očkovaní. Že sa tu na Slovensku rozprávame neodborne a rozprávajú neodborníci.
Mali by sme sa v prvom rade rozprávať, prečo nedodržujeme opatrenia.
PREČO NENOSÍME RÚŠKA / RESPIRÁTORY ?
Prečo si tým nedržiavaním opatrení strieľame do vlastnej nohy.
Ak by niekto nechápal, tak srali do vlastného hniezda.
To sme vlastne ako väčšinový národ na Slovensku, klesli na úroveň cigánov.
HANBÍM SA, ŽE SOM SÚČASŤOU ŃÁRODA SLOVENSKÉHO, NÁRODA D E B I L O V.
5. 12. 2021   Frantisek Nahnevany
Zaočkovaní sú tak zodpovední, že sa na nich preniesla zodpovednosť za nepriaznivé účinky tej-ktorej vakcíny.
3. 12. 2021   localhost
Som ochotny podstupit 2 tyzdnovy lockdown. Aby sme sa presvedcili ako to je stym ockovanim naozaj...
3. 12. 2021   Bingo
Tento skunk Ktemsky mi moze tak akurat vylizat kakaovurit... .Som zvedavy kade budu títo smradi chodit za dva roky... ludia si vas budu pamatat a tak aj dopadnete,Kremsky.
3. 12. 2021   anonym
Vsetko proti neockovanym. Nirktorym zdravotny stav nepovoluje sa ockovat. Su to spinavosti a snad kazdy jeden bude brat zodpovednost na sikane a terore voci ludu. Pretoze ako si ma Slovak zijuci na Slovensku platit testy, ked ledva preziva? 😭
3. 12. 2021   anonym
Neviem, prečo by som si mala platiť testy, keď si celý život platím odvody a k lekárom chodím minimálne. Na očkovacie látky išlo aj z mojich peňazí. Tak potom, keď ochorie ockovany, mal by si hradiť liečbu sám, podľa tejto logiky. Pretože, keď sa dám zaočkovať, už neochoriem? Asi tu moja logika zlyháva. Neviem, prečo takto stávajú ľudí proti sebe. Však keď je to slobodné rozhodnutie, je to na každom z nás, ako sa rozhodne. Ja sa dám zaočkovať, ak zodpovednost za prípadné následky prevezme niekto na seba. A v prípade komplikácií ak odškodnia moju rodinu.
3. 12. 2021   Sisa
Tak nech si laskavo platia aj drogisti alkoholici fajciari obezni som sa naplatila do zdravotky dost penazi,tak laskovo nedimiskrinujte ludi
2. 12. 2021   Fiha
Vazeny...ja si platim odvody tak ako zaockovany tak nevidim dovod aby som si hradila liecbu...to chcete povedat ze toho co zrazi auto tiez si bude hradit liecbu lebo je nezodpovedny naco tade isiel?keby tadial nesiel tak sa mu nic nestane...ja robim na 3 zmeny cely tyzden nocne to vy si naozaj myslite ze ja sa pojdem nevyspata 3x za tyzden postavit do radu a cakat 2 hobiny kym ma otestuju...nie kadzy prdi v parlamente do stolicky niekto musi na tu stolicku aj makat
2. 12. 2021   anonym
ak si infekcna mas byt v karantene a nie sirit infekcnu chorobu. Argumenty ze som ockovana alebo si platis zdravotne je chvaluhodne ale irelevantne. Za nekonfort sa stazovat mozes sudruhom z Cinskej ludovodemokratickej .
1/3staršie