Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci pristupujú k investovaniu opatrne, no ich nálady sa menia

19. 12. 2021   legitimate
You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop. Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer approval process takes just 4 hours. contact us now (Whats App) number:+91939413396 8 patialalegitimate51 5@gmail.com Mr Sorina Jeffery
28. 11. 2021   anonym
Slopaci nepristupuju opatrne, ale nemaju z coho investovat a ak uz maju z coho investovat, maju problem, lebo ich investicia, su prevazne zivotne uspory.
Po zaujimavych rokoch kampeliciek, ako BMG invest, alebo AGW, musia byt opatrny, pretoze stratili prilis vela uspor.
A nove uspory sa netvoria, pretoze nieje z coho, teda okrem tych, co pracuju v zahranici, alebo kradnu pre seba svojich blizkych.
Uspory, ak sa daju nazvat usporami, ktore sa vytvorili v dobe prvej pandemie, vznikli nie ako uspory, ale odlozene peniaze, nakolko klesala spotreba a odkladali sa nakupy, napriklad z dovodu uzavretia obchodov.
Vysledok je jasny, ako tych skoro 50 mld "uspor" zobrat hlupakom, co ich nepotrebuju.
Pozicat si stat nemoze, aj tak nikdy nevracia, okrem vratiek DPH, ale len spriazdnenym firmam, takze sa bude zostatnovat, alebo znarodnovat, ale v sulade zo zakonom, teda cakajme inflaciu, zvysenie urokovych sadzieb, no a samozrejme nove dane, poplatky, alebo odvody, ktore tieto peniaze odlozene, usporene, pomozu vsiaknut na neurodnu podu, ale nebudu chybat ludskym zdrojom.
A necudoval by som sa, keby doslo k bail in, ako na cypre, alebo v grecku.
28. 11. 2021   3674
Slopaci? Tak tvoji rodicia surodenci museli byt prvotriedni alkaci 😂
29. 11. 2021   Jaro
Si typickym prikladom neschopneho cloveka , ktory sa nevie pohnut v zivote a nehlada cestu ako sa da ale ako sa neda. A ak si niekto cestu najde, tak je to automaticky zlodej/ pracuje v zahranici/ mal stastie atd. Urcite by si sa posunul dalej , keby si hladal cestu ako sa da. A aj by sa ti lepsie zilo.
2. 12. 2021   anonym
Skor by som povedal cloveka ktory sa prisposobil systemu v ktorom funguje. Co pises su rozpravky pre deti aby sa z nich nestali sociopati. Myslim ze kajucnici Mako so Slobodnikom to popularno naucnym sposobom vysvetlili aj tym najnajivnejsim ako si ty. Ale nebud smutny ja patrim tiez do takej skupiny ako ty. Len sa nesnazim tych ktori sa prisposobili aby prezili odsudzovat. Dolezite je ist vzorom a dat nadej ... ta umiera posledna!
1/1