Názory čitateľov


Názory k článku:
Turecká menová kríza: Učebnicový príklad toho, ako sa to úrokovými sadzbami nemá robiť

19. 12. 2021   legitimate
You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop. Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer approval process takes just 4 hours. contact us now (Whats App) number:+91939413396 8 patialalegitimate51 5@gmail.com Mr Sorina Jeffery
28. 11. 2021   peterrrr
spekulanti ten system maju tak premakany ze je jedno co urobite tak oni na tom vzdy zarobia .
28. 11. 2021   Erdoganov Nekrológ
Štvrtá možnosť je, že Erdogan prestane kupovať ruské rakety, ale obnoví americký dodávateľský reťazec.
Ale to on neurobí, lebo je mosilm a je ochotný viesť samovražedný boj do trpkého konca - kým ho nezabiú vlastní.
Yet another Hussain & Kaddáfi ...
Turecko roky žilo na útraty Američanov, ktorí boli ochotní platiť za nekleárnu vojenskú základňu tesne na hraniciach ZSSR.
Za to boli Turci ochotní (naoko) vzdať sa islámu a velebiť "Otca Turkov" - Mustafu Kemala Ataturka.
Keď sa všľak z US peňazí postavili na nohy - a stali sa skoro normálnou krajinou - tak im narástol hrebienok a Erdogan to využil na obnovenie moslimskej agendy (v podstate je to talibanec s bielym golierom :)
Teraz však už Amíci nemajú peňazí nazvyš, lebo americký štát systematicky dodrbal verejnú pokladňu v prospech súkromných mafiánov.
Americký štát väzi v absolútnej ekonomickej kríze, aká na tejto planéte ešte nebola - ktorú však zatiaľ drží pohromade bublina rezervnej svetovej meny, ktorou dolár stále je. Takže všetci radšej bublinu podporujú, lebo pochopili, že obeťou krachu by sa stali aj oni sami a dúfajú, že sa niečo stane. Na jednej lodi sú dokonca aj Číňania - za trest, že roky žili z toho, že Amíci spotrebovávajú to, čo oni vyrobia. HDP USA je v podstate zložené zo spotreby Američanov - čím viacej minú, tým sa majú lepšie (preto sú všetci takí tlastí :) Znie to nezmyselne, ale je to tak a prečo to tak je presne opísané v metóde podnikania Mila Minderbindera v Catch XXII - bohužiaľ si väčšina čitateľov myslí, že to je vtip. Nie je. Je to návod.
28. 11. 2021   anonym
Ako sa taká bublina udržiava? 😂😂& #128514;
28. 11. 2021   anonym
Udržiava sa tak, že nikto USD/EUR masívne nevypredáva, napriek tomu, že si ho centrálne banky tlačia už roky v absurdných množstvách.
6. 12. 2021   anonym
fúkaním do ...
28. 11. 2021   anonym
Je neuveritelne, ze by Turecko malo nedostatok pracovnej sily.
Posiela tisice migrantov, ochotnych pracovat v Germanii, ale u nich nemaju pracu?
28. 11. 2021   @@@
neposiela ..... vela turkov chodilo do nemecko v 70 tych 80tych a 90tych rokoch po roku 2000 sa ekonomicka situacia v turecku vyrazne zlepšila čo spôsobilo že už tolko ludi z turecka neodchadzalo za hranice ....ale udalosti poslednych par rokov môžu tuto migraciu opat naštartovat kedže ludia takymto zlym politickym rozhodnutim obrovsky stracaju čo na konci sa môže prejavit vo väčšej chudobe v dannej krajiny .....
28. 11. 2021   anonym
No ale ved tam maju lacnu pracovnu silu z Afriky, lybie, afganistanu, eritrei a dlasich prdeli, mozu kludne v mene islamu, extenzivne past dobytok, ako robili ich predkovia a budu robit aj zadkovia.
1/1