Názory čitateľov


Názory k článku:
Variant B.1.1529: Nová mutácia ohrozuje oživenie v eurozóne a spôsobila výrazný pokles na akciových trhoch 

27. 11. 2021   Dobrá Správa
Vláda rozhodla, že z dôvodu obmedzenia šírenia mutácie Omikron vírusu SARS CoV2 bude s okamžitou platnosťou zastavená všetká lodná doprava medzi Pustými Úľanami a Trebišovom !
Že medzi Pustými Úľanmi a Trebišovom neexistuje žiadne lodné spojenie ?
No a ?
Veď o to ľahšie sa zastavuje a hlavne kontroluje :)
Okrem toho má presne rovnakú účinnosť ako všetky ostatné opatrenia.
Lebo paralelne vláda povolila výnimku na lety súkromnými lietadlami medzi Johanesburgom a Bratislavou, na ktorých - samozrejme - nie sú potrebné rúška a ministerstvo životného prostredia vyčlenilo prostriedky na ochrnu ohrozených živočíšnych druhov, kto ktorým spomínaný vírus nepochybne patrí, pretože neekologickí zdravotníci sa ho snažia vykynožiť vakcínami a podobnými jedmi, ohrozujúcimi biodiverzitu :(
Takže tí, čo nechcú očkovanie si budú môcť vyzdvihnúť nový vírus už dnes večer na námestí SNP ;)
27. 11. 2021   anonym
Nova mutacia nikoho neohrozuje, ludske zdroje, kludne umru aj na vydesenie.
Ozivenie v Eurozone, brzdia dalsie opatrenia, zavedene koli korone.
27. 11. 2021   anonym
Veď uz všetkým z toho poriadne šibe, aj náš dobrosrdečný šiši ide vykšeftovať 500 mil. aby získali chlapci jackpot 6 - 0.5 mld. z EU fondov, to jeho niečo za niečo. Len či mu na to naša potkania kolónia skočí, ktorá ako sa ukazuje ma svoje vlastné divné pravidlá: Ked sa v blizkosti kolonie potkanov vyskytne niečo nové pod zub potkany najskôr pošlú slabé a choré jedince aby to skonzumovali. To je taká ich klinická fáza testovania v potkanej kolonii. Treba aby tie jedince nezomreli a po určitej dobe to bude konzumovať celá kolónia.
1/1