Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo by sme sa mali naučiť od kryptomien

17. 11. 2021   BTC
Zbierajte Free Bitcoin (každú hodinu zdarma, registrácia zdarma): https://1url.cz/QMJ 24
17. 11. 2021   anonym
V prvom rade, sa musime od kryptomien naucit kryptovat vlastne uspory, byt anonymny a v pripade pruseru, musime blockchainovat.
17. 11. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Hlavne sa začať učiť, lebo stále je 80% národa bitcoinnegramotných viď. ROBO.
Na záver
Z histórie je jasné, že technickému pokroku sa nedá dlhodobo vzdorovať. Môžeme mu vedome odolávať, ale tak či tak nás rôzne okolnosti donútia, že mu časom podľahneme.
PhDr. Miroslav Sabol, PhD
17. 11. 2021   anonym
hlavne ze ty tomu rozumies. A historia ide skor proti, nie ta 10-rocna ... Preco mam ten pocit ze pisem 18-rocnemu decku co nas ide poucovat a pritom so sotva odlepil od maminho cecku ? Neurazam, len moj celkovy dojem + dojem z tvojho nicku.
17. 11. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Vidím aké bludy šíria starci 50+ ktorí sa odmietajú vzdelať v tejto oblasti. Nepochopenie mechanizmov proof of work/stake, hashrate, mining pools, block reward atď. pritom je to primitívne jednoduché a bezplatné cez youtube videa.
21. 11. 2021   anonym
Len aby si nebol prekvapeny z tych bludov co tu vypisujes. My ostatni netrpezluco cakame konecny verdikt poroty na Floride vo veci majetkovych prav k genesis bloku. Mimochodom zacasnene strany (miliardari v prepocte na USD) sporu maju alebo by mali dnes 50+. A mam pre teba radu a tebe podobnym jalovym pozeracom videi: namiesto uctievania zlateho telata skor zacnite nieco vytvarat ( sluzby / tovar) co obohati komunitu do ktorej patrite!.
17. 11. 2021   Moniker
V com ide historia proti? Aj to vysvetlis, alebo si len nieco vysplechol, aby si vyzeral "mudro" :-D
21. 11. 2021   anonym
Začína sa to prácou! Další facebookový klikač mudruje pretože si potrebuje vyhoniť pri jalových videách. Je to ľahšie než, aby začal makať a vytvárať hodnoty pre spoločnosť.
BTW pekný príklad z histórie ekonómie je Tulip mania zo 17 storočia.
17. 11. 2021   ROBO
Ty musíš byť už s prepáčením okrem iného aj "dementný". Matematika ti nikdy nešla(tie tvoje výpočty, kde tri nuly nehrajú u teba rolu, trilión či biliarda u teba jedno a to isté...a ďalšie a ďalšie kiksy, tie sa tu objavujú v každom treťom tvojom príspevku...to svedčí o tom, že nie si nejako rozumovo zdatný) ale to, že sa nepoučíš, a vôbec si nepamätáš fakty, to je už určitá forma demencie. Mal by si sa teda ísť skôr liečiť, ako tu vypisovať hlúposti..
Fakty sú také, že 99,1% ľudí na svete nevlastní žiadnu kryptomenu(nie bitcoin, ale kryptomenu všeobecne), takže neviem akých 80% bitcoinonegramotnýc h ľudí tu spomínaš, lebo keby sme zobrali len samotný bitcoin, tak to môže byť 99,99% ľudí vo svete bitcoinonegramotnýc h. So svojou ponzi schémou si v podstatnej menšine, neviem teda prečo urážaš väčšinu ľudí a nahováraš na to, aby do tejto schémy vstúpili, keď je zrejmé, že väčšina ľudí má rozum, a do toho nikdy nevstúpili.
18. 11. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Bitcoinnegramotný znamená, že je nevzdelaný v oblasti technológie blockchainu a bitcoinu, preto šíri nezmysly, ako ty, durak. Looser ROBO.
18. 11. 2021   ROBO
Sú to fakty, tak si to over, ty....majster sveta. A skús nabudúce používať kalkulačku, keď už nevieš rátať, už som ti to písal možno 100x
18. 11. 2021   Moniker
To co tu trepes za nezmysly? Fakty su aj take, ze 99,1% ludi na svete nevlastni ziadne zlato, takze ti, co ho vlastnia su v podstatnej mensine. Podla tvojej logiky, je teda aj zlato ponziho schemou. :-D
18. 11. 2021   ROBO
Hm, stále nechápem, prečo niektorí ľudia stále porovnávajú vzduch, resp. kryptomenové nič, ktoré ničí našu prírodu, a oberá nás o energie, s niečím čo je tu už tisíce rokov, a svoju hodnotu už x-krát preukázalo. Fakt by ma to zaujímalo, kde na to chodíte? Na fejsbuku? Študujte históriu, potom kvákajte.
19. 11. 2021   Moniker
To je jednoduche. Nechapes, lebo tomu nerozumies a potom kvakas nezmysly ako to nici prirodu a obera na o energie. Bacha ked budes otvarat konzervu, aby na ta nevyskocil nejaky bitcoin. :-D
19. 11. 2021   ROBO
Neviem, k čomu reaguješ, ale nejako si nechytil niť. Vy maniaci ste úplne stratené existencie, čo tak pozerám.
19. 11. 2021   Moniker
Neviem naco tu vlastne debatujes a zhavis pocitac. Iba tym nicis nasu prirodu a oberas nas o energiu. :-D
3. 12. 2021   ROBO
Opravujem sa, ty nemôžeš mať viac ako 15 rokov.
18. 11. 2021   ROBO
Inak je to práve naopak, počet ľudí, čo vlastní nejakú formu zlata, sa blíži ku 100%, každý má doma nejakú retiazku, prsteň, náušnicu alebo i mince. Niekto má viac, niekto menej, ale každý ho má. Tu je vidieť, aký zakalený a pomýlený máte Vy maniaci pohľad, žiadna zdravá logika sa u Vás nevyskytuje. Kto nemá žiadne zlato, sú možno jedine bezdomovci.
19. 11. 2021   Moniker
To je uplna hlupost. Ludia maju vselijake tretky,ktore na seba vesaju, ale urcite nie kvoli ich hodnote. :-D Kolko ludi ma investicne mince? Mozno ich nie je ani tolko, kolko ma kryptomeny.
Maniak si tu ty. Tu penis a stracas nervy, len preto, ze niekto s tebou nesuhlasi.
19. 11. 2021   ROBO
Som vedel, že hus zase zagága, že investičné mince...a pritom som ti to predtým vysvetlil, aby sa nestalo, že trepneš takú hlúposť, ale aj tak nepomohlo. Ani písať nevieš, ani elementárnu logiku nemáš, hm...
19. 11. 2021   Moniker
A ake mince si myslel, hlupacik? Zlate eura? :-DDDDD
3. 12. 2021   ROBO
Hlupáčik ťa robil...ty máš koľko 16 rokov? Lebo podľa tvojich príspevkov je to očividné.
20. 11. 2021   mefistofales
Jednoducho ROBO si nevzdelaný v tejto oblasti, pretože bitcoinu absolútne nechápeš a píšeš hlúposti, ale vždy si rád prečítam tvoje komenty lebo má vždy dobre pobavia len tak ďalej :DD
3. 12. 2021   ROBO
Ja chápem princíp Ponzi schémy, a to je úplne dostatočné na to, aby sa dal pochopiť celý krypto "trh" a každý rozumný človek detto.
1/1