Názory čitateľov


Názory k článku:
Záchranca Európy: Putin nariadil zväčšiť dodávky plynu do Európy

29. 10. 2021   J. from SVKstan
Cárovič rasPutin "mierotvorca" ukazuje EuroUtópii jeho dobré súcitiace srdce so zmrznutími západniarmi...to ho asi naučili súdruhovia ešte v KGB.💀 Priškrťiť (na chvíľu...) potom povoliť, aby nebodaj neskapal(i).
Sojuz nerušimyj respublik svobodnych
Splotila naveki Velikaja Rus'!
Da zdravstvujet sozdannyj volej narodov...
28. 10. 2021   dfdgfg
kkkkkkkkkkkkkkk
28. 10. 2021   Dozivotie V. Cvokhause
Amerofilov klepne pepka :(
Aj preto, že Pentagon hlási nebojaschopnosť armády.
Presnej3ie 40% generálov je ochotných bojovať kedykoľvek a kdekoľvek obetovať amerických vojakov, ale ich názor zdiela len 18% veliteľov jednotiek a samotných vojakov sa radšej ani nikto nepýtal.
Problém je aj v tom, že väčšina vojakov už ani nerozumie pretechnizovanej výzbroji a výstroji, lebo poslednou dobou boli školení hlavne na neúspešný boj s pandemiou Covid-19.
Ale zbraňová lobby je spokojná, lebo stredovaký zákaz potratov v Texase vyprodukuje dostatok noplísákov, takže bude z koho si vystreliť ;)
Osou zla je naďalej Irán - Rusko - severná Korea;
Os absolútneho dobra je New York - Londýn - Zürich (teda aspoň čo sa týka prania špinavých peňazí a tak podobne).
Každopádne je smiešne, že "demokratom" trvalo 30 rokov kým pochopili, že zálohované flaše nebola ideologická diverzias "komunistov" - ale skutočný príspevok k ochrane životného prostredia a je vcelku napínavé, koľko desaťročí im ešte bude trvať likvidácia Stalinovho Občianskeho zákonníka z roku 1964, ktorý úspešne platí dodnes :)
Asi to budú tesné preteky s dokončením autostrády do Košíc, postavením bratislavského metra a zrušením letných prázdnoin - ktoré zaviedla Mária Terézia, aby sedláci (po novom prefarbení na "farmárov") púšťali deti do školy ...
29. 10. 2021    Ichal
Jediný kto ži ničomu nerozumie si ty.
29. 10. 2021   anonym
Zato Rusi to sú najlepší bojovníci. Videli sme to v Sýrii, kde Američania za hodinu zlikvidovali 600 ruských bojovníkov.
29. 10. 2021   Jozef
Lebo tvoj komentar je plny argumentov a faktov :D
1/1