Názory čitateľov


Názory k článku:
Londýnske City ukrýva ukradnuté peniaze sveta

21. 10. 2021   L.P
London City je chranene z kazdej strany policiou.Ak vchadzate do LC,zastavia Vas a kontrola kontroluje hlavne,ci nemate vybusninu.Kto si myslel,ze to je pre jeho bezpecnost ,je naivka.Oni chrania multimilionarov.V samotnom Londyne take nieco neexistuje...
21. 10. 2021   Alenka z ríše debilov
To, že Wall Street - City - Zürich sú skutočnosu osou zla, je zrejme odjakživa jasné každému, komu neprechádza lebkou hrubé črevo :)
Každopádne tento článok je písaný príliš komunisticky - takže by k nemu zrejme bolo malo výhrady aj ideologické oddelenie ÚV KSČ.
Keďže komunizmus dnes zase letí v USA, UK - a prakticky všetkých Západných krajinách - len v bývalom Východnom bloku nie - je pravdepodobné, že sa jedná len o návnadu - na testovanie odozvy systémovej odovede anonymizovaného (aale možno aj stotožneného) ľudského plynu.
Že by prieskum nejakej novej politickej strany, ktorá by chcela obsadiť marketingový segment naľavo od Fica ?
Lebo pravdou je, že pravé spektrum je preťažené (už chýbajú iba skutoční nacisti, inkvizácia a ľudožrúti) - kým ľavica je prázdna - takže hrozí, že sa prevráti. Ficovlda totiž určite nebola ľavicová, ale v skutočnosti bola napravo ešte aj od Vatikánu.
Každopádne na ľavicové experimenty na východ od Nemecka (Marxovho rodiska), je stále rovnako priskoro, ako na pokus zaviesť civilizáciu u osadníkov, alebo ženské práva na Blízkom východe.
Keďže však dnes už vývoj pokračuje Ďaleko rýchlejšie, než v minulosti - je šanca, že Marxove myšleinky by bežný Slovák mohol pochopiť už necelých 500 rokov ;)
22. 10. 2021   Frantisek Nahnevany
Komunizmus nikdy a nikde neexistoval.
21. 10. 2021   anonym
Keby nebolo danoveho pekla, nebol by ani ziaden danovy raj.
Nasmutnejsie na tomto je fakt, ze ti, co danove peklo vylepsuju o nove tortury, sami pred peklom unikaju a danove raje podporuju.
21. 10. 2021   ivo
Nemyslím si, že by platil tvoj výrok úplne na 100%. Daňový raj vyhľadávajú aj ľudia, ktorí nutne nemusia utekať kvôli vysokým daniam, ale aj tí, ktorých pôvod peňazí je nelegálny.
22. 10. 2021   nnn
Danove raje vyuzivaju firmy aby nemuseli platit domace vysoke dane. Mas Firmu v domacej kraine kde by si mal zaplatit 25% dan zo zisku. Preco by so to mal platit ked mozes poziadat aby ti zakaznik zaplatil na zahranicny ucet v danovom raji, kde je dan 0% iba zaplatis niejake male poplatky.
1/1