Názory čitateľov


Názory k článku:
Priemerná cena nového bytu v Bratislave prekonala štvrť milióna eur

17. 10. 2021   M.V.
Hm, sú to extrémy alebo lokálne extrémy, ale trh nikdy nebude zohľadňovať sociálnu stránku a možnosti ľudí. Na druhej strane ani Bratislavčania už nedokážu svojimi daňami zabezpečiť rozvoj mesta. Bude to o dôvod viac, aby sa o nich celé Slovensko vyjadrovalo dehonestujúco a hľadalo nové hlavné mesto s ešte väčšími problémami a daňami. Mimochodom aj do takzvaných starých panelákov sa nasypala kopa peňazí na rekonštrukčné práce za aktuálne ceny materiálov a práce a aj preto ich nechali sprivatizovať.
17. 10. 2021   anonym
existuju aj superbohate mesta, preludnene a drahe, ze sa nam ani nesniva.
Probem je, ze ak vladne liberalna politika, tak napriklad v L.A. takmer rovnaky pocet bezdomovcov, ako domovcov.
A stacilo na vyvoj tejto situacie, zhruba 20 rokov.
New York, bol 20 rokov, okrem centralneho manhattanu, spinava a hnusna diera, tahalo sa to od krizy 1972, az do zaciatku 90tych rokov.
Blatisrava ma jedinu vyhodu, ze vatsina v nej prebyvajucich, okrem panelakovych 3 generacnych pristahovalcov, ma nejaku rodinnu vazbu na vychode, takze na ulici sa nevala nikto bez vazneho osobneho dovodu.
Zdoje prijmu Blatisravcanov, stale pokryvaju bezne naklady, splatky vsetkeho, aj nejak dokazu prijat skutocnost, ze parkovanie stoji viac ako prevadzka vozidla.
Mimo ine aj satelity, su plne ludskych zdrojov, schopnych prijat kompromis, ze ich zivot sa meni na kazdodenny destruction derby, alebo premavku v kolonach.
18. 10. 2021   M.V.
Žijem v Bratislave celý život, ale stále viac mi pripadá ako miesto na prechodné ubytovanie kapučíno na Kramároch v obyčajnom podniku predávajú za 2,90€´ kým v Cancúne pri Karibiku je za 2,40€, ale tam si požičiate auto a zistíte, že ako turista tankujete za dvojnásobnú cenu. Ešte za Novotného sa predpokladal strop 300 tisíc obyvateľov a požičiavanie aut. Vývoj ukázal pravý opak.
16. 10. 2021   anonym
To je uplne v poriadku, pretoze ludske zdroje, stale dosiahnu na hypoteky a ti co uz byvaju, zatial maju nejaky zdroj prijmu v tejto kolonialnej metropole bez metra.
Pri vypadku zdrojoveho prijmu, moze a nemusi dojst k radikalnej zmene, ze budu byty za 50.000 euro, ale nebude ludskych zdrojov, co by ich potrebovali.
1/1