Názory čitateľov


Názory k článku:
Prieskum CBRE: Každý deň chodí do práce len 26 % Slovákov

13. 10. 2021   anonym
Teoreticky je ale mozne, ze prave a len, tych 26% slovakov, co chodi do prace, je hnacim motorom celej kolonie.
Pravdepodobne sa jedna o ludske zdroje, ktore pracuju sice prevazne rukami, ale praca z nizkou pridanou hodnotou, je zdrojom vysokych odvodov, dani a poplatkov z ktorych zije konstitucna kleptokracia, ktora vladne zvysku, co bud nechodi do prace, lebo ma home office, alebo dotuje etnika, co sa mnozia na plne davky.
Uzasny kolobeh zivota sa uzatvara a nema koniec.
13. 10. 2021   Michal
Zachvilu to zrusia a priroda znovu dostane poriadne zabrat.
13. 10. 2021   anonym
Pravdepodobne Slováci obchodujú a už k práci nepotrebujú stroje, prístroje a nástroje, ale ani excelovské matematické a štatistické funkcie l, ale odvykli si od nich aj lekári ktorí robia záver z jedného náhodného občasné merania glykémie a nevezmú do úvahy 50 výsledkov z glukomera pacienta v danom období. Nepresvedčí ich ani glykovaný hemoglobín. Obyčajná smerodajná odchylka aritmetckého priemeru ich tiež nepresvedčí. Chodia do práce a v tlači sú články ako má každý Slovák cukrovku 2 typu. Rovnako to je aj s krvným tlakom, ktotý sa mení počas dňa ešte rýchlejšie. Na každý vekom odklonený biochemický parameter asi treba predpísať jeden liek. Dnes už nestačí chodiř do práce a nepremýšľať o nej v súvislostiach. Domáca preventívka je účinnejšia ako tá zo zdravotnej poisťovne.
13. 10. 2021   anonym
Ešte aj PCR testy a antigénové, tie druhé zachytia 4-násobné čísla. Len pre občana to má v každom prípade ďalekosiahly dosah. Napríklad vám odkladajú operáciu alebo aj v bežnom živote.
12. 10. 2021   Evergrande
Čo tak sledujem tak skôr funguje car office ako home office. Cesty plné jak riť.
1/1