Názory čitateľov


Názory k článku:
Hybridná práca je zlou správou pre našu planétu

15. 10. 2021   xerces
Heh to je dost hlupy clanok. Asi to platili developeri, ze? Lebo im vyhovuje stavat male a drahe byty, ked ich mozu do domu nasekat viac ako keby tam davali velke. Za chvilku budeme ako v Japonsku, budeme mat vlastnu koju na spanie.
15. 10. 2021   Lenka
Treba nejako nahnat ludi naspat do prace, lebo sa uz takmer nekupuju novopostavene kancelarie. Co tam po tom, ze ludia napriklad nebudu potrebovat tak casto nove auto, ved vyroba novych aut nerobi ziadnu uhlikovu stopu, vsak? Sorry, myslim ze treba na myslienke este popracovat, az potom zverejnovat.
15. 10. 2021   anonym
Logickym vyriesenim a dokonalym ekologickym pocinom, by predsa bolo, aby sa ludske zdroje, nastahovali do openspace, teda do priestoru kancelarskych budov, si doniesli na vymedzeny priestor domovy.
V podstate ak v Hong Kongu, staci ludskym zdrojom, na zivot bedna z plochou 1,8m2, nastackovana na 3 poschodia nad seba, umiestnena v suterene vyskovej budovy a maju tam vsetko v kazdej koji, teda PC, WiFi, spolocny zachod na chodbe, kolko by ludske zdroje usetrili, keby openspace, prerobili na rodinny klietkovy chov, na 12m2 sa zmesti cela rodina, pes, macka, TV a deti, aj pracijuca hlava rodiny, kuchyna WC, aj sprcha.
15. 10. 2021   Moniker
Presne tak. Planeta by bola hned zelensia a miliardari by sa po cely rok mohli tryskacmi presuvat na rozne miesta planety a riesit klimaticku krizu.
15. 10. 2021   mm19194
Analyza dokazala h****o..Neustale ma napada tato pesnicka..a je to vystizne aj pre tuto analyzu...Co je cielom tychto informacii ??? Zakladom vsetkeho negativneho vplyvu ludi je nenazranost zopar hornych percent ludi, ktori k milionu chcu dalsich desat...Rast/Rast/R ast je nekonecna mantra, ktora kym sa nezmeni tak sa nic nevyriesi..
1/1