Názory čitateľov


Názory k článku:
Kollár hovorí v súvislosti s rozpočtom o uťahovaní opaskov, Doležal o krvácaní

8. 10. 2021   Blind Man
Ako si potom Boris stiahne gate, keď bude chcieť trtkať? So zatiahnutým opaskom to veru nepôjde
8. 10. 2021   Muchtar
Boha to už je ozaj okaté že tie chechtáky hovno znamenajú, keď im už nestačia ani tie miliardy z Európskej múmie. Najlepšie sa odstrunúť od všetkého čo treba financovať tými akože "peniazmi".
7. 10. 2021   Lubos
To by sa im páčilo, my si mame uťahovať opasky a panstvo bude hodovať ,hýriť, nakupovať nehnuteľnosti. Takú figu borovú. Až keď si oni začnú uťahovať opasky a budú žít z niekoľko stoviek eur mesačne. My si už roky uťahujeme opasky, teraz je rad na nich. Nech ukážu svoje tučne konta a koľko nehnuteľnosti vlastnia a potom nech rozprávajú o uťahovaní opaskov.
7. 10. 2021   Collateral Soution
Oni už na tie svoje opasky nedočiahnu :(
Potrebujú humanitárnu pomoc !
Ale aj tak je veselé, že čo nedokázal Covid-19 sa teraz budú snažiť doraziť klasicky.
Pritom SR ma 12000 mŕtvych na SARS CoV2 a 300x väčšia Čína iba tretinu.
Takže slovenskí demokrati dokázali zabiť skoro 1000x viacej koviďkov, než komunistickí Číňania.
To by sa páčilo asi aj Stalinovi a Hitlerovi.
Pritom stačilo dodržať karanténu pri návrate influencerov a iných holých pri návrate zo zahraničia - a nie sa na ňu iba hrať.
Vírus totiž nespadne z neba, nevylezie z kanála a ani sa nevykotí v osade, či inom vládnom zariadení.
Vírus sem vždy niekto musel doniesť zvonka !
Tu sa však všetko robí len na papieri - akože tak ako celá zvyšná "demokracia") - takže v skutočnosti tu nikto žiadnu karanténu nerobil a ani nerobí ...
7. 10. 2021   leaf-uwe
mam sa zacat bat, ze tuto jesen a zimu nebude ziadne celoplosne testovanie za niekolko stoviek milionov €!!!!! chcu nas zabit a mat dalsich mrtvych????
7. 10. 2021   anonym
Aj Kollargololove deti si budu utahovat opasky, aj jeho konkubiny, budu menej rodit?
7. 10. 2021   Frantisek Nahnevany
Keď budú firmy, podnikatelia, obchodníci, exekútori . . .s.r.o., a.s., . . .do štátneho rozpočtu poukazovať plnú výšku sumy dane tzv. DPH tak ako ju už od roku 1993 pod zámienkou DPH denno-denne inkasujú od naivných a nič netušiacich klientov, zákazníkov, spotrebiteľov, odberateľov a všeobecne od občanov, tak bude v štátnom rozpočte financií že až . . .
7. 10. 2021   Akosa Kalila Hlušina
To musí byť veľmi zlý finančný riaditeľ, ak nejaká firma platí nejaké dane :)
keď tu voľakedy dávno začala podnikať nemenovaná americká veľkobanka, za finančného riaditaľa ustanovili absolventa prestížnej americkej univerzity.
Hoci ešte ani nemali zákazníkov, prvý rok museli zaplatiť daň asi 60 miliónov korún. Potom sa však interní auditori prizreli lepšie a s prekvapením zistili, že VUB neplatila ani korunu a SLSP dostala niekoľko sto miliónov vratiek od štátu. A tak absolventa Yale vyhodili a zamestnali našinca, ktorý dovtedy vžiadnej banke nerobil a síce vyštudoval, ale niečo úplne iné, než ekonómiu, financie, či bankovníctvo. Odvtedy už táto veľkobanka takýto problém nemá. Ale jeden má - všetci schopní slovenskí zamestnanci z nej už dávno odišli - lebo na také peniaze, čo sa zarábajú v amerických veľkobankách mimo Ameriky, sa na to môžu zvysoka vy...ť ;)
8. 10. 2021   Frantisek Nahnevany
Áno. Približne taká je realita. Nech sa však nikto nečuduje prázdnej štátnej kase.
8. 10. 2021   apoliticky
Ako moze byt prazdna kasa...ked rozhadzuju miliony na Covid sprostosti a za miliardy nakupuju nepotrebnu vojensku techniku !
8. 10. 2021   Frantisek Nahnevany
Pôžičky a z nich vyplývajúce dlhy.
Napríklad pri tzv. DPH vznikajú pre štátny rozpočet straty, pretože značnú časť sumy dane tzv. DPH si firmy podnikatelia, obchodníci, exekútori . . .s.r.o., a.s., . . . ponechávajú.
Od roku 1993 sú to miliardy SK /od roku 2009 Euro/. Stovky miliárd SK /od roku 2009 Euro/.
Opakujem.
Keď budú firmy, podnikatelia, obchodníci, exekútori . . .s.r.o., a.s., . . .poukazovať do štátneho rozpočtu plnú výšku sumy dane tzv. DPH tak ako ju už od roku 1993 denno-denne pod zámienkou DPH inkasujú od naivných a nič netušiacich klientov, zákazníkov, spotrebiteľov, odberateľov a všeobecne od občanov, tak bude v štátnom rozpočte financií až až . . .
1/1