Názory čitateľov


Názory k článku:
Na výpočet 13. dôchodku môžu dôchodcovia využiť kalkulačku SP

7. 10. 2021   Kryštálová Guľa
Bežný človek je dnes zmätený, prečo sa zatýkajú navzájom policajti a prečo udávajú navzájom bývali spolupáchatelia. Však včetci ešte nedávno bojovali proti zlovestnej hydre komunizmu a nemali za ľubom nič iné, než svetlé zajtrajšky najsamspravodlivejš ej demokracie.
Pritom je to jednoduché - je to tretie a našťastie terminálne štádium spoločenského syfilisu :)
Základná chyba nastala, že po novembrovom prevrate nedošlo k potrestaniu vinníkov - konkrétne proletriátu, ktorý sa internacionálne nespojil - ale prenechal túto možnosť medzinárodnému organizovanému zločinu, ktorý sa spojil internacionálne spojil nesmierne rád a dychtivo.
Nie, Schengen nebol urobený na to, aby ste mohli zasmrádzať miesta, kam ste sa komančov nemali šncu dostať, ale aby sa dal pašovať kontraband v tonách a nie po troškách.
Ani karuselové podvody s DPH nevymysleli geniálni slovenskí pohrobkovia robotníckej a roľníckej triedy - ale VAT a MWsT boli dômyselne vymyslené práve za ich účelom, ešte keď ste pochodovali v prvomájhových sprievodoch :)
Takže prvé štádium metastázy demokacie (presnejšie nednárodného organizovaného zločinu) nastalo za Muftiho, keď tu investovali výhradne zahraničné mafie ("neobzerjte sa pani Volzová" :) a ani jeden reálny investor - pretože by bol okamžite o svoje investície prišiel. Konkurenčné zvady sa neriešili súdmi, ale rozhodcovským konaním - konkrétne rozhodoval kaliber a kadencia použitej zbrane, prípadne hmotnosť nálože. V druhom štádiu sa boj o demokraciu preniesol z ulíc do súdnych siení - zmanipulované exekúcie, dražby, pozmekové mafie a ostatné radosti, ktoré sa práve - akože - vyšetrujú.
Finálne - tretie - štádium je totálne zblbnutier spoločnosti, keď hordy antivaxerov sa snažia killovať odhalených vaxerov a vaxeri zase usporadúvajú inštitucionálne popravy antivaxerov. Pritom ide totálne nezmyselnú blbosť, lebo antivaxeri sa tuctovo dopujú liekmi od tých istých farmakoncernov - a ktoré v skutočnosti nielenže majú 100x horšie vedľajšie účinky, ale aj 100x častejšie (napríklad bwžné lieky proti vysokému krvnému tlaku - ktoré tiež nie sú liekmi, ale len odďalovačmi mozgových príhod :) Je to ale užitočné, lebo sú tak zamestnaní absurdnými somarinami ako 5G, UFO, HAARP a stovkami iných frčovín, pričom im uniká, že skutočnosť je oveľa horšia a pritom sa im nielenže deje rovno pred očami, ale na nej aj aktívne spolupracujú ...
7. 10. 2021   Guľový Kryštál
... A tak pre nadnárodný organizovaný zločin - ktorý ovládol západné vlády nie je problém verejne hrať pohádky na demokratickú justíciu: - kajúcnik udá všatkých komplicov a zato ho rovno prepustia, pričom tých komplicov prepustia o pár mesiacov neskoršie, pretože - samozrejme - chýbajú dôkazy. Pobyt v base im pritom urobí len dobre, lebo aspoň schudnú a tak si predĺžia žicot, aby si mohli užiť nakradnuté. A dôchodcom sa Krajniak vysmeje rovno do očí, lebo NBS čoskoro zruší 50-eurovky, tak ako nedávno zrušila jednocentovky. Nateení sú len IT-čkári, lebo zdanlivo zarávbajú kráľovsky, pritom obyčajný šofér MHD zarobil za komančov viac a o plate baníka z Husáka sa im môže iba snívať. Teda ak platy prerátame z Kčs a € na byty v Petržalke - čo je veľmi praktické, lebo sú to stále tie isté byty :) Na druhej strane je normálne, že mafie napokon vždy prelezú každý systém - nevedia však riadiť spoločnosť a preto je výborné, že systém sa napokon zrúti - tak ako doposiaľ zatiaľ každá ríša vždy skolabovala a padla. Držte si preto čapice - ideme z kopca páni súdruhovia !
7. 10. 2021   Milena
Uz by to tam mohli zacat brat seriozne, a zpravit orientacnu kalkulacku pre vypocet buduceho dochodku. Tiez by mohli kazdemu poslat domov info, ake dokumenty im chybaju, nie ze to stari ludia tesne pred dochodkom budu nahanat za vsetky tie roky dozadu.
7. 10. 2021   classicchess
13. a 14. dôchodok je v Rakúsku naozaj plný dôchodok. Toto nie je dôchodok, ale úbohý vianočný príspevok.
6. 10. 2021   fajčiar č1
5O Eur mesačne by bolo trošku zaujímavejšie! Ps:Nemám čas v mojom veku čakať na svetlé zajtrajškyV najblyžších voľbách volim Fica!! Mńa vôbec nezaujíma stav ekonomiky ja už nevykopem o meter dlhší kanál aby som mal vyšší plat a tým aj odvody a dane!:-))
7. 10. 2021   Periskop
Neboj, už to končí ;)
1/1