Názory čitateľov


Názory k článku:
Kryptomeny hľadali stabilitu a našli zlato a dolár

11. 10. 2021   anonym
Bitcoin a ine kryptomeny, sluzia na kryptoobchodovanie.
Nielen drogy a zbrane, sa platia kryptomenami, ale aj ropa, benzin, LPG, dokonca aj letecky perolej a letecke benziny, ci dokonca aj cierne uhlie, antracit a koks.
Je to v dosledku embarga, ktore je uvalene na niektore krajiny, no najculejsi obchod robi severna korea, ktorej suroviny chybaju, ale peniaze maju.
Kdesi na mori, potom prekladaju tieto komdity a tesia sa, aj ked iny zuria.
Zlato a dolar, je fajn, ale neda sa snim platit vzdy a vsade.
11. 10. 2021   mefistofales
a máš to aj podložené nejakými faktami? čí tieto informácie sú typu jedna pani povedala.
11. 10. 2021   anonym
https://www.novinky. cz/zahranicni/svet/cl anek/zadrzeli-tanker- ktery-tajne-vozil-rop u-do-kldr-40367757
11. 10. 2021   anonym
https://www.novinky. cz/zahranicni/svet/cl anek/kldr-porusovala- sankce-dovazela-ropu- vyvazela-uhli-a-vyvij ela-zbrane-40312996
12. 10. 2021   mefistofales
Lenže kldr na platenie nepoužíva krypto tu v tomto dokumente je to pekne vysvetlené odkiaľ na to berú peniaze a budeš prekvapený koľko severokórejcov pracuje aj napríklad v poľskú. https://www.youtube .com/watch?v=9Qd1ag1l Eqc&ab_channel=Kl%C3% A1raKoubov%C3%A1
13. 10. 2021   anonym
To je mozne, ale ak to niesu utecenci, su to emisny otroci, ktori su predavany na prace zo sev. Korei, doma im zadrzuju rodiny a na vyber maju, len to, ci ich rozoberu na nahradne diely, daju zjest inym rodinam, alebo pojdu pracovat tam, kde ich poslu.
Ziaden system nieje dokonaly a kazda krajina predstavuje zlo, len si mozeme vyberat pocit, ku ktoremu mame lepsi vztah a ktore sa nam viac paci.
11. 10. 2021   Peter
Samé bludy a potom si človek uvedomí, že tento článok nemá ani autora, veď kto by sa za tento amaterizmus priznal 😀
11. 10. 2021   ja
clanok plny bludov. Autor by si mal co to precitat o modernej monetarnej teorii a potom by mu kryptomeny dali odpoved na mnohe otazky. Monetarny system ktory tu mame dnes je chory. System ktory ponukaju kryptomeny je iny. ci spravny ukaze az cas. Ma to svoje pre aj proti sam nepoznam odpoved, ale nepaci sa mi ked niekto vypisuje bludy a snazi sa nadobudnut dojem jedineho spravneho smeru.
11. 10. 2021   forsaken
System, ktory ponukaju kryptomeny nema nic s monetarnym systemom. Krypto ponuka akurat kryptografiu ako moznu technologiu na presun kapitalu, ale je to iba technologia, samotna hodnota nastrahy inflacie su iba varenim z vody. Trh s kryptomenami je asi taky vydrbavacny ako forex alebo wallstreet. Cize ludia sa tesia s ludovej meny bitcoin, ale realne tento trh manipuluju presne ti isti stryckovia, ako ich fiat meny.
11. 10. 2021   ja
par veci by si si mohol aj ty dostudovat skor ako nieco napises :)
11. 10. 2021   Moniker
"Nehmotný charakter kryptomien prakticky znemožňuje určiť reálnu hodnotu týchto aktív,..."
Co je torealna hodnota? Aku "realnu hodnotu" ma zlato?
A aku realnu hodnotu
11. 10. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Kryptomena krytá zlatom je nezmysel asi ako papier krytý zlatom. Nulová decentralizácia a garancia, že to aktívum dostanem.
Radšej ostanem pri BTC a jeho trhovej cene.
11. 10. 2021   bob
V súčasnosti by mi bitcoin v Libanone (pri výpadkoch elektriny) asi nepomohol. Kryptomeny sú len také slobodné, ako je slobodný internet.
A čo potom, keď žiadny internet ani nie je ...
11. 10. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Mobil si dobiješ cez solar, ručne cez dynamo. Internet máš satelitný od muska. Obchod ti poskytne wifi+generátorom vyrobenú elektrinu. A zaplatíš bitcoinom.
Hlavný problém je, že v obchode bez elektriny nepôjdu kasy, takže s peniazmi ťažko zaplatíš.
11. 10. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
A keď nie je internet v celej krajine, tak sa odsťahuj, pochybujem, že by si dobrovoľne žil v krajine bez internetu. Pochybujem...
1/1