Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonomické riziká pandexitu

25. 9. 2021   anonym
Najvatsi problem celej pandemie, su opatrenia zavadzane proti sireniu virusu a podpora rozsypavania penazi.
Nasledky nebude mat kovid, ale ukoncenie podpory a zistenie, ze ludske zdroje, su po pandexite chudobnejsie, pracuju viac, za menej penazi, alebo pracuju menejza rovnake peniaze, ktore medzicasom stratili na hodnote. Navyse z prebytkovej ekonomiky, sa stava ekonomika nedostatkova a v EU, sa zacnu prejavovat negativne dosledky green dealu, ktory ludske zdroje, najma v chudobnych koloniach, pocitia na drahsich energiach, potravinach, doprave, palivach v podobe pohonnych hmot, ale aj na palivach, ktore sluzia na vykurovanie obydli.
V konecnom dosledku skratka budeme chudobnejsi, ale nastastie to uz bude na stalo, takze nemusime sa zufat v ocakavani niecoho lepsieho.
Skratka kto nestihol umriet na kovid, bude mat dlho moznost umierat na nasledky opatreni, alebo rozhodnuti, ktore boli prijate pocas kvazipandemie.
25. 9. 2021   Ja
Zubatej je jedno aký je režim. Aj v raji by sa umieralo. Ale nie je prirodzené narodiť sa do otroctva. A k tomu to speje.
26. 9. 2021   anonym
Ale ved v otroctve sme sa narodili. Za cias zapadneho protektoratu ZSSR, sme boli len proletariat, potrava pre kanony a inak len otroci v ohrade.
Dnes sme sa len pretransformovali na ludske zdroje a nasim otrokarom, je transnacionalny kapital. Takze sme plynule presli z Protektury, do Kolonialneho dominia. Na miesto bolsevikov, nam vladnu prezleceny bolsevici a novodoby kleptokrati, dnes uz aj pomatenci a neerudovane postavicky.
1/1