Názory čitateľov


Názory k článku:
Bez využitia obnoviteľných plynov EÚ uhlíkovo neutrálnou nebude

15. 9. 2021   No Comment
Táto obludná úroveň klamania musí skôr, alebo neskôr, priviesť ľudstvo k vyhynutiu. Ak by Boh existoval a každé klamstvo potrestal dopadom asteroidu, tak už návno neexistuje nielenže táto planéta, ale ani slnečná sústava :( Tak napríklad "bio-metán" je podobný skvost, ako rakúsna "nenukleárna elektrina" (EU má spoločnú elektizačnu siť, ktorá už v skutočnosti drží pohromade len vďaka jadrovým elektrárňam, lebo uholné sa odpájajú, vodných je primálo a tie z onvoviteľných zdrojov len narušujú stabilitu, skrz svoju inherntú volatilitu :( Na tejto planéte totiž nie je iný metán, než bio-metán a metán je vlastne len iný názov pre zemný plyn. A keď sa ten plynárenský trubiroh pokúsi pustiť do plynových rozvodov vodík - tak tu bude veselšie, než v Hirošime - ako môžu vôbec takého trkvasa pustiť do novín ? (vodík má ultramalé molekuly - najmenšie zo všetkých známych prvkov a zlúčenín, ktorú preniknú aj bežnou hadicou, ako voda filtračným papierom - tkže by sa museli vymeniť všetky rozvody plynu, lebo spoje by proste "fučali" - a veselo vybuchovali).
Sú tu však aj iné skvosty - anjeký filantrop chce rekonštruovať mamuty na spôsob filmu "Jurský park" a osídliť nimi Sibír - aby zabránil globálnemu otepľovaniu. Hoci je to nezmysel - asi sa mu to podarí, pretože sa to už dá. Akurát mu skapú - tak ako skapali skutočné mamuty - lebo globálne oteplenie začalo pred tisícročiami a mamuty vykapali preto, že im jednoducho bolo ptíliš teplo.
ALe najkrajšia je návšteva Svätého otca od ktorej si zodpovení sľubovali, že nás zviditeľní vo svete. Pozrel som zahraničné reportáže - a naozaj zviditeľnila : Zahrtaničné médiá bohužiaľ nepriiesli správu o rozkošných šatách, ktorémui naša šarmatná pani prezidantka pomútila rozum starému pánovi - ale zato teraz celý svet vie, že sme zavreli Rómov do koncentračného tábora Luník IX, kde sme ich donútili bývať v rozbitých, komunistických panelákoch, ktoré sme im zašpinili a zničili. Ak by niekto neveril, tak nasledujú fotky týraných romských detí, za zamrežovanými dierami v dobitých stenách - no teda fuj - to nerobili ani Nemci - ich sprchárne totiž boli čisté, svetlé, priestrané a vydezinfikované certifikovným prostriedkom Zyhklon B, aza ktorých kvalitou stáli dnešné zvučné mená Hoechtst, BASF a Bayer - aj keď vtedy ešte vystupovali pod spoločným menom IG FRarben.
15. 9. 2021   Liberál
Mne to celé pripadá podľa hesla :
"Musíme šetriť nech to stojí čo to stojí."
Aby som bol ekologický musím vyprodukovať viac emisií, aby som mohol kúpiť ekologickejší spotrebič.
1/1