Názory čitateľov


Názory k článku:
Inflácia až 3,8 %: Spotrebiteľské ceny budú zrejme medziročne rásť aj ďalšie mesiace

15. 9. 2021   anonym
Takto klamat - 3,8%?!! Tato doba vobec nepraje ludom… podla tych balfasov a reklam valiacich sa z kazdej strany do oci a usi mame vsetko co sme zarobili okamzite minut a ti co chcu aj odlozit na neskorsiu spotrebu tahaju za kratky koniec lebo inflacia im strovy vsetko … akcie ??!! dlhopis??! tam nas chcu nasmerovat
15. 9. 2021   anonym
A čo máte proti krásnej myšlienke "Nebudete nič vlasniť a budete štastný!", štát sa o Vás postará, nakŕmi a nadojí Vás po tom túžime alebo nie? Vznešené neomarxistické myšlienky o kolektívnom vlastníctve. VIP rozumej tí, ktorí budú pri moci pridelia zdroje podľa každého potrieb. Samozrejme budú musieť dôsledne a metodicky brať ohľad na možnosti našej "malej a krásnej" planéty, ktorú si nechceme predsa nechať zničiť. Sebe a svojim VIP rodinkám ako obvykle nadelia zdroje kopcovito ako prvým a ostatným to čo sa zvýši. Znepáčili sa nám kapitalistické myšlienky zakladateľov Spojených štátov amerických, že osobnú slobodu jednotlivca nemožeme oddeliť od súkromného vlastníctva tak nám VIP radi splnia po čom túžime.
P.S.: ten kto má rozum vie čo má robiť, zariadi sa a ignoruje tie lákavé reklamy na švajčiarske dôchodky. A ostatní sú odsúdení si žiaľ zopakovať históriu na vlastnej koži.
14. 9. 2021   Blind Man
Anal-ytik evidentne šňupe suché kravské hovná. Tie čísla sú vycucané z vemena storočného vola. Realita je niekde inde!
14. 9. 2021   anonym
Aparatcik pocuva pokyny sluzobne nadriadenych a ti zas maju svoju agendu aby prezili nicnerobenim na teplom mieste a brali uplatky pri vysavani eurofondov. Neschopni ktori sa nevedia uplanit v sukromnom sektore sa nahrnuli v minulosti do slabo platenej statnej spravy.
Dochodcovia sa prave takymto neschopakom a krivakom mozu podakovat ked ich dochodky pri sucasnej inflacii nebudu vobec alebo sa budu valorizovat o smiesne jednotky EUR.
Ale co si pred 10 rokmi zasiali, teraz zoznu. Este dobre ze ten nas pomatenec pocuvol rady skusenych a cuvol pri navrhu zvysovat DPH na 25% lebo by mu to mafia nachala vyzrat.
15. 9. 2021   anonym
Prečo potom tí takzvane schopní majú malé platy a z nich malé odvody a potom malé penzie a z druhého piliera berú tak 60€?? V tej štátnej správe má byť podmienkou prijatia nielen vzdelanie, prax, absolvovanie všeliakých kurzov, ale aj virtuózna hra na saxofón, kontrabas a bubon? Poistné fondy rozpustil v cSFR pán Klaus do štátneho rozpočtu a po delení mladým ľuďom nanútili investičný systém, aby takzvane - citujem- nerobili na neznámych starcov. Problém vznikol aj v tom, že niektorí mali veľmi nízke dôchodky lebo jednoducho nepracovali a tí žiadajú pridať najviac hoci odviedli najmenej. Teda krátilo sa všetko nad osobný mzdový bod, čo prevyšovalo koeficient 1,2. Ak sa máme baviť o takzvane “neschopných,” potom sa treba zamyslieť hlavne o schopnosti úsudku prevažujúcej voličstva lebo na najvyššie miesta sa žiaden konkurz nekoná a ľuďom stačí premietnúť jedno video a strácajú úsudok. Aké miesta sú na Slovensku v tom súkromnom sektore?
1/1