Názory čitateľov


Názory k článku:
Za zdražovanie potravín je zodpovedné OĽANO

10. 9. 2021   kakadu
Matovič sa bráni, to nie ja som zodpovedný, to Fico
10. 9. 2021   peter
Patrícia sa asi moc naraňajkovala spolu s Pelem
9. 9. 2021   anonym
Nuz ked to raz vyhlasila strana SMER tak niet dovod na pochyby:-)
9. 9. 2021   saxo
Za zdrazovanie potrvin su zodpovedne len a len centralne banky a nikto iny. Tie jedine maju monopol na tlacenie nicim nekrytych penazi! A to sme len na zaciatku divadla, CB to prehnali a teraz nevedia co spravit so slonom v miestnosti. Dr. Michael Burry sa opatovne nepomylil ... zacalo sa to
9. 9. 2021   anonym
Ze by OLAjNO, bolo zodpovedne aj za zvysujuce sa ceny v Rakusku, alebo Germanii, to je silny napoj skoropravdy.
Problem je, ze OLAjNo, ma za usami ine hrozy, ale toto je len ciastocna hroza.
Problem vlady zlepenca dnesnych neoliberalov, zlatokopiek alfaimpotenta, alebo karierneho byrokrata Silika, je banda neerudovanych individui, ktore sa dostali k moci demokratickym proti ficilianskym kleptokratom a su zaskoceny mocou este i dnes.
A pachaju dalsi a dalsie skody.
Lebo ked bol pri moci Mufti, premyslali sme, co bude az nebude u koryta, prisiel Mafuko, hroza sa prevtelila do debility, potom sa chvilu triasla v deliriu Zradicova, ktoru neskor nahradil Hranol a Zder-socialna kleptokracia. Co bolo bolo, teraz je tam Ma-tel-ko, alebo sa skryva na ministerstve chudoby a vytvarania dlhov a nas p. Priemer, skoda hovorit.
Ale Patricia asi zabudla, ze bola hlasnou trubou nomeklaturneho kadra Imreceho, ktory ako slizky a dobre lubrikovany rektalny akrobat, sa dostal na vrchol slavy a obdivu, za vlady zderu-socialnej kleptokracie, aj ked nebol stranik, hranoloidov vyvolenych.
A ma za usami a okrem postihnutia, je aj stihany.
Hovorkyna nemoze mlcat, mohla by ale byt predsednickou strany, nie len hlasnou trubou, ma na viac, moze byt nasa buduca Prasidentka.
9. 9. 2021   anonym
Bol som cez víkend v Maďarsku a žasol som, že aký veľký vplyv má OĽANO v Európe, pretože tam ceny išli rapídne nahor...
10. 9. 2021   vikifunk
Somárik
9. 9. 2021   Teo
Psí Hlas do neba nejde. Radšej nech urobia v Hlase sebareflexiu.A nech sa pozru za seba
čo tu narobily za 12 rokov ich kolaboracie a uprednostňavanie firiem spriaznených zo Smerom.A 50 zaistených je výsledok ich spolupráce.
9. 9. 2021   anonym
Každé cielené výmysly majúce za účel zastretie zraku a mysle verejnosti sú typickým zastieracím manévrom, odskúšaným už za roky komunizmu... takže Hlas ako hlas... :))
1/1