Názory čitateľov


Názory k článku:
Môžu byť luxusné módne značky niekedy skutočne inkluzívne?

12. 9. 2021   anonym
Môžu !
Ale len v pripade, ze Gucii, alebo Versace, zacne robit teplaky na styl ZSSR, ktore sa stanu povinne, ako battle dress, alebo vychadzkovy odev, pre pracujucich a aj nepracujucich.
NApriklad ludovo zname odevy Hugo boss, akcia z roku 1934 collection, yludoveli na tolko, ze su dodnes nenavidene, viac, ako cervene kravaty a tesilaky, nasich bolsevikov.
https://history .hnonline.sk/galeria/ 6619-pozoruhodne-fakt y-z-historie/2a294b1a 31e03ad5d4797ecada290 882
12. 9. 2021   anonym
Pokial modne odvetvie, pojde trendom, ako automobilizmus, tak je mozne, ze za neskutocne luxusny modny doplnok, budeme povazovat igelitovu tasku /Crazy bag/, alebo za neskutocny a zhyraly odev, bude povazovane velke cierne odpadkove vrece, ako mala na sebe Blondie v klipe Atomic.
Okamzite ako nahle budete v tomto videny na verejnosti, vas posprejuju aktivisti, ako keby ste mali norkovy kozuch, alebo vas z neho vyzlecu a upalia, za verejnu propagaciu polzethylenu.
Budeme nossit vsetci, ako v Maovej vizii prestavby Ciny, vsetci modre pyzama, monterky a mozno nam dovolia z Pet flias urobit si sandale, vojsko aj z podrazkou zo starej pneumatiky, ale aj to len z recyklatu, prirodneho kaucuku
1/1