Názory čitateľov


Názory k článku:
Oplatí sa zmeniť zdravotnú poisťovňu? 9 parametrov, ktoré vám najrýchlejšie ukážu reálny rozdiel medzi poisťovňami

9. 9. 2021   tukabel
meniť poisťovňu?!...veď Igiot povedal,komu sa nedostane včasná liečba a zákrok,bude sa môcť liečiť trebárs v Rakúsku a poisťovňa musí poistencovi túto liečbu uhradiť...alebo to bol iba vtip a ojeb na voliča?! :))
9. 9. 2021   anonym
Zmena poistovne v kolonii je vo vatsine pripadov rovnaka, ako pri vsetkych povinnych poistovniach.
Je to rovnake, ako u PZP, kde si vyberame pocitovo, aleno z dovodu mensej platby.
Ak poistnik hociakej poistovne, narazi na plnenie vyssej cistky, je na 99% pravdepodobne, ze mu bude nutena spoluucast a kedze sa jedna v dnesnej dobe o nemale ciastky, na rozdiel od auta, alebo dodavky, ci kamionu, flotily vozidiel, poistenia sedadla, alebo sedadiel, pri tomto poisteni ide o zivot.
Ked ide o zivot, zivotne dolezitu operaciu,uz nieje cas menit poistovnu a vo vysledku moze byt mrtvy ludsky zdroj.
Mrtvy poistnik, je tiez dobry poistnik, ak ma uzaverete poistenie na pohreb.
V dnesnej dobe, sa jedna o konkurencny boj o klienta, pacienta, alebo o zdroj prijmu v podobe otroka systemu.
Vo vseobecnej, su poisteny aj ti, co nepracuju, alebo su poberatelmi davok.
Doplatkovy poistenci, alebo poistenci z doplatkom, su ale ovela lepsi poistnici, ako pracujuce ludske zdroje, pretoze ich prijem je definitivny a nemenny, maju viac casu na seba a niesu odsudeny pracovat, aby mohli prezit. Tato vyhoda klientov, este nieje docenena u "komercnych" poistovni, pretoze aj ked sa to nezda, tato skupina klientov je bonitnejsia, ako pracujuci.
Lebo kovid nekovid, pandemia, epidemia, alebo vsetko dokopy, tato skupina ma platby za PZP iste, rovnako aj poberatelia pasivneho prijmu.
9. 9. 2021   meno
Ty si daj poistiť hlavu skôr, ako ti na to, že nie si normálny, prídu.
9. 9. 2021   M.V.
Dostupnosť lekára je najväčší benefit, ale otázka tiež znie ako dlho budú tie benefity poskytované? V podstate je to boj o pracujúcich poistencov. Vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni by som osobne dal prednosť programu peňaženka zdravia mini, aby som nemusel organizovať skupinu a prihlásil by som sa cez e-pobobočku hoci je tam karta grid čo je krížovkára číselných kódov pre prihlásenie. Jednoduché len si tabuľku treba oskenovať rovno na displej. Veľmi dobre funguje na iPade lebo má veľký displej, prihlásenie do systému je najrýchlejšie na pobočke netreba sa trápiť s s identifikáciou. Snímku tváre. Dôchodcovia, ktorí majú občiansky preukaz neobmedzený, teda bez dátumu majú problém, že na to nie je systém pripravený a hlási chybu. Tiež otázka na národnosť nemá žiaden zmysel, ale myslí sa štátna príslušnosť SVK. Doklad o zaplatení ošetrenia sa fotografuje do formátu jpg tak, aby bol čitateľný a mal všetky náležitosti aj QR kód. Treba si pozrieť podmienky. Osobne som ešte žiaden príspevok nežiadal lebo účty som mal skôr než peňaženku zdravia a to neplatí, ale aj tak by to bolo iba sto euro.
1/1