Názory čitateľov


Názory k článku:
Zákon o podpore štátneho nájomného bývania je v 2. čítaní

25. 7. 2021   anonym
Prakticky to vyzera na vonok super, aj to bude asi pravdepodobne mat dopad na moznosti byvania mladych a financne slabych.
Problem ale nastane v uz existujucich spolocenstvach bytov a domov, vlastnikov panderlakovych bytov, olepenych polystyrenom, aj vlastnikom bytov v novostavbach, na celkom "lukrativnych periferiach" najma vo velkych mestach.
Bude to velmi krute, ak sa podari presadit nejaky sttany zamer a ten sa aj zrelaizuje, ked sa do uz existujuceho spolocnestva, postavia, alebo implementuje nejaka stavba z regulovanym najomnym.
Ono prvy najomnici, budu este mozno slusny a bud stary, alebo starsi obyvatelia, alebo mlady a prijemny ludia, ale spolu snimi pride aj minorita, ktora sa mnozi na plne dvaky a zacne rozklad, najprv vnutri stavby a bezprostredne potom zasiahne aj okolie, najprv odpadkami, potom kriminalitou a nevhodnym spravanim a vyluci bezny zivot v spolocenstvach vlastnikov. Nasledne sa stanu byty neprejanymi a ak sa predaju, tak uz len podobnemu ucelu, ako je lacne najomne byvanie.
25. 7. 2021   Ingrid
Takže Podvodník Boris Kolár nepostaví ani jeden byt! Kolárova Strana sme MAFIA oklamala voličov!
1/1