Názory čitateľov


Názory k článku:
Ceny novostavieb v Bratislave prvýkrát prekonali 4000 eur za m2

19. 7. 2021   anonym
Predpokladám, že len v mizivom promile percenta sa niekde v týchto novostavieb - bytov aj večer zapne svetlo. Prevažná väčšina sú to asi investičné nehnuteľnosti na umorenie rôznych (aj toxických) prachov z celého Slovenska.
18. 7. 2021   eXtrem
MLADY, jediny liek na toto je. Ignoracia. Nezadlzovat sa, nevytvarat rodiny na celozivotny dlh. Zit slobodne bez zavazkou a uzivat si zivot. Odmitat taketo ceny . pripadne odist z SK. Je tu Cz netreba jazyk ucit. Moznosti je a vela. V pripade ty ktory byvate v domoch. Na pozemkoch rodicov si pristavat lacny dreveny dom postupne bez pozicky. Moznosti je vela. Potom toto skonci. Pokial bude zaujem sa zadlzovat teda stanete sa uz otrokmi do dochodku a musite posluchat chore vymysli vlad. A sklanat chrbat. Nedavno som cital niekde ze polovica mladych chce zo Slovenska odist. Velmi dobre zmyslanie. Hlavne nerobte deti ked ste chudobny. Dlhy su buduce otroctvo do smrti.Ciel je zadlzit Vas vsetkych a v tom pripade mozu nastolit totalitu a otroctvo, lebo mate dlh. Budu vas tym vydierat,,,
17. 7. 2021   anonym
Na to je jednoduchy liek.
Nudzove kolonie, alebo obytne karavany, ktore poskytnu za 4000 eur, celorocne byvanie, bez parkovania.
Uz zacian byt jasne, preco je zakazany vjazd a aj parkovanie obytnych privesov, alebo karavanov v mestach a obciach, na verejnych komunikaciach.
19. 7. 2021   eXtrem
Aj to je riesenie, lenze umyselne je nastaveny stavebny zakon tak a problem s popisnymi cislami takychto stavieb. Cas da a bude aj to. Ako v USA normalna bezna vec.
19. 7. 2021   eXtrem
Este jedno riesenie je a to dane na nehnutelnosti, neobyvane domy a zarastene neudrziavane pozemky na susenie a spekulacie. Jeden byt dom na mene ako trvaly pobyt. Ostatne skokovo zdanovat a cim viac tym viac. Bude koniec spekulaciam chamtivcov a podvodnikov.
16. 7. 2021   Severanka
pozdrav všetkým zo Severu Slovenska, kde ľudia zarobia zopár eur ani im to nevydá na celý mesiac, pozn. Nefajčiarka, poctivo pracujúca biela matka, aj manželka
17. 7. 2021   lenka
Aj tu na zapade ludia zarobia len zopar eur. Maju dve tri prace, spia 4 hodiny, prid si vyskusat ..
17. 7. 2021   358755881
Na Gemeri musia ludia vyzit aj bez zamestnania a nulovej socialnej davky. Biely vysokoskolak, spravujuci vlastne portfolio majetku mimo systemu. Neplatim ziadne odvody a nechcem ani dochodok od fasistickeho rezimu, pripravujem sa na system, preziju len ti, co si to vedia zabezpecit vo vlastnej rezii ...
16. 7. 2021   juribald
aspoň je vidieť, koľko je na slovakii zbohatlíkov, ktorí potrebujú niekde umiestniť podozrivo voľné prachy. Robí niekto štatistiku, do koľkých bytov sa naozaj nasťahuje nejaká rodina a v koľkých sú len uložené prachy?
17. 7. 2021   janko
na to by bol liek. dan z nehnutelnosti so skokovym narastom pri vlastnictve viacerych nehnutelnosti.
16. 7. 2021   anonym
To sa budu platit dane, ako z rozpravky.
16. 7. 2021   lubos
Tesime sa ze ceny rastu . Keby radsej klesali, to bude uspech.
16. 7. 2021   Frantisek Nahnevany
Pri sumách 4000 Euro a 248 000 Euro nie je známa výška sumy pridanej hodnoty.
Pri sume 3695 Euro DPH - daň z pridanej hodnoty radšej neuviedli.
1/1