Názory čitateľov


Názory k článku:
Kažimír: Hotovosť aj účty ostanú, no pribudne im súrodenec – digitálne euro

19. 7. 2021   financie2
ja aj tak nerozumiem tomu, čo je to vlastne tá digitálna mena
16. 7. 2021   anonym
Digitalne euro, rovna sa digitalna inflacia, rovna sa digitalne otroctvo.
16. 7. 2021   mojnazor
tak už to začalo, cesta do pekla, postupne zrušia hotovosť a budú nás mať v hrsti...ale keď sme sprostí, tak nám treba
22. 7. 2021   anonym
cesta to pekla je vydlazdena ...
15. 7. 2021   Blind Man
Tento tupý čurák zasa zavádza!!!
16. 7. 2021   rex
Mozno aj ty by si sa dal na zavadzanie keby ti za to platili 10k mesacne. Pekne mu vyhladili spravu na tlacovom odbore aby nezachadzal prilis do technickych detailov, zbytocne by sa len potom strapnil. Tazko by asi vysvetloval pojmy. Krasne slovo digitalne ... Dematerializovane eura vo forme digitalnych zaznamov v databazach financnych institucii uz tu davno mame. Zavadzat uz vavedene nedava zmysel. Teda ostava otazka co to vlastne chce zaviest? Co nemame su programovatelne peniaze. Tu by ale hned Kazigraf narazil na neprijemne otazky, co chce na peniazoch programovat, zeby datum platnosti digitalneho tokenu ... sen kazdeho keynesianca ako zlikvidovat pracoviteho mravca ktory si uhlada do komorky na zimu zatial kym lenive cikady vyhravaju a zabavaju sa.
17. 7. 2021   anonym
Grafolog ma asi 40 000 mesacne a kopec uradnickych zmrdov v tej velkej budove ma tiez vystarane aj ked ich tolko netreba p cu robia- zmestili by sa do 3. Posch. budovy zbytok prepustit. Sk koruna uz neexistuje a oni robia iba taky dozor - aj tak v ke nechali basovat jednu poistovnu a odrbali vela ludi o peniaze … a este statdozor poistovna zazalovala a pytala odskodne- rozumej od nas - cize z statneho rozpoctu a dodnes sa nevie ci im to bolo vyplatene - ze im nebolo umoznene dalej podnikat-lebo im to stopli-a nemohli vyplatit ludi na dozitych poistkach-proste sa urobilo divadlo na dobreho a zleho policajta vsak pan Dtalan Grafolog + jeden statn tajomnicek_ vsetko z ke kudi zder socialne istoty…..a hrozba ze jamkate licko pride k moci
15. 7. 2021   anonym
ZAVEDENIM DIGITALNEHO EURA, RESP. POVINNA PLATBA S DIG. EUROM BY ZNAMENALO KONIEC KORRUPCIE A UPLAKTRSTVA, CO JE NAJVACSIM PROBLEMOM SLOVENSKA !!!!!!!!!! :))))))) NECH TO UROBIA, A TO CO NAJSKOR !!!!!!!!! :))))))))))))
16. 7. 2021   anonym
Kajetan by ustil kamosa Kazigrafa, ze v digitalnej dobe to stale budu istit zlate tehlicky a umelecke zbierky. Popritom sa usmeje no nasi ludia nam to istia aj tym ze dan z prijmu a odvody nebudeme platit pri predaji ihned po tom co uplynie premlcacia doba trestneho cinu korupcie, dobre to mame vymyslene vsak?
16. 7. 2021   mojnazor
som zvedavý za čo sa potom nažereš, keď ti zrušia prístup, ty debil !
17. 7. 2021   anonym
Naivita a ich oblubeny argument - cierne peniaze, korupcia, mafia a t d- Nie ja chcem hotovost a ludia nebudte blbi- pred volbami otazky na kazdu pol. stranu priamo- budete chciet zrusit hotovost?!! Viem ze klamu povedia co chcu ludia pocut a hned ako usadnu v parlamentnom chlieve robia co chcu- potom do ulic a zosadit natvrdo do psej natere zz sa nemozem na to pozerat- zlate svajciarsko- tam si to kudia rozhodnu a uradnici posluchaju
15. 7. 2021   Otto

Ľudia stále tvrdím, že netreba dávať Vaše peniaze bankám pýtajte si výplatu do ruky a zrušte účty, neplaťte kartami ani telefónmi. Banky dobre vedia , že nemusia ani prstom pohnúť a dostanú každý mesiac Vaše peniaze. Keď sa budú musieť o Vaše peniaze byť aj úroky Vám budú vnucovať a nie tých 0,0001%.
16. 7. 2021   localhost
Nie je to mozne. Vyplatu ti zamestanavatel vyplati iba na ucet v banke.
16. 7. 2021   anonym
Tomu sa hovorí legálny kartel.
16. 7. 2021   anonym
Zákonník práce § 130 odstavec 4:
(4) Mzda sa vypláca v pracovnom čase a na pracovisku, ak sa v pracovnej zmluve nedohodlo inak. Ak sa zamestnanec z vážnych dôvodov nemôže dostaviť po výplatu mzdy alebo ak pracuje na vzdialenom pracovisku, zašle mu zamestnávateľ mzdu tak, aby mu bola doručená v deň určený na jej výplatu, alebo najneskôr v najbližší nasledujúci pracovný deň na svoje náklady a nebezpečenstvo, ak sa nedohodnú inak.
1/1