Názory čitateľov


Názory k článku:
Dobrá investícia: Má Moderna skutočne hodnotu 100 miliárd dolárov?

17. 7. 2021   anonym
Človeka začínajú novinári degradovať na takzvaného “očkovanca,” teda pri troche občianskej hrdosti by sa to v novinách hlavného prúdu nevyskytlo dokonca v článku k tej inovovanej vyhláške 231.
16. 7. 2021   anonym
Dobra investicia, je to len do vtedy, pokial bude do koho pichat tie vakciny a pokial bude mat kto za vakciny platit.
Pri velkom uhyne ludskych zdrojov, je mozne, ze investicia je znacne polemicka, ak nieje investicnym zamerom, prave uhyn ludskych zdrojov.
Ak ale M/RNA vakcina pomoze prezit velkemu mnozstvu ludskych zdrojov, tak ju bude mat kto platit a splacat, bez ohladu na to, ci je to humanne, alebo nie.
16. 7. 2021   Adam
Ak je vakcína proti Covidu naozaj taká bezpečná, prečo za ňu nepreberajú zodpovednosť firmy, čo ju vyrábajú? Čoho sa boja? Prečo pri miliardových súkromných ziskoch farmafiriem musia niesť riziká daňoví poplatníci? Farmaceutická Firma? To je je dnes investícia bez rizika
17. 7. 2021   anonym
Nie tak celkom, riziko tam je, ale nieje tak velke, ako keby rucili za nasledky pouzivania vakciny. Pritom take velke poistovne, ako AIG, alebo mnohe dalsie, ak vedeli poistit letecke spolocnosti, alebo vyrobcov lietadiel, ktore obcas padnu, alebo vedia poistit tankery, alebo vrtne plosiny, ktore obcas vyvrhnu kopu ropy do ocenanu a nasledne na pobrezia, vedeli by poistit aj vakciny, alebo pripadne nasledky.
Ale v stave vynimocnom, je vatsi vyvar bez poistenia.
Je to podobne, ako keby povinne zmluvne poistenie, pri prevadzke vozidla, bolo zrazu dobrovolne.
16. 7. 2021   localhost
To je pricina celej "pandemie".
1/1