Názory čitateľov


Názory k článku:
Historický míľnik Virgin Galactic: Cestovanie do vesmíru musí byť dostupnejšie pre všetkých  

14. 7. 2021   anonym
Cestovanie do vesmíru musí byť dostupnejšie pre všetkých ..
Co na to maju peniaze, alebo nakradnute. Pre narkobarona, ziadna velka polozka.
14. 7. 2021   classic chess
Nie sme všetci ako všetci. Či jachtári a či letci.
14. 7. 2021   Bohuš
Chudáci nemajú používať Igelitové vrecká v supermarkete aby boli ekologický a Milionari budú veselo lietať do vesmíru? To je nejaká Hra na ekologiu?
14. 7. 2021   Hruška Orech
Komerčné cestovanie do vesmíru je jedna zvrátenosť, pre zlodejov ktorí si nakradli už toľko, že nevedia čo od dobroty ... a mali by cestovať nie do stratosféry ale do basy ..
14. 7. 2021   Vitaj v Bláznincii
Je nepochybne mnoho zbytočných činností - lietanie 10x vyššie, než dopravné lietadlá - je nepochybne jednou z nich. S vesmírom to totiž nemá nič spoločné - dokonca ani lietanie na Mesiac nie je vesmír, ale len skackanie okolo zemegule. A ďalej sa aj tak ľudia nedostanú, lebo sa udusia vlastnými zvratkami a hovnami v stokilových skafandroch - skôr než ich upečie radiácia. Ale kto chce trénovať - môôže začať aj doma - stačí si vliezť do mrazáku a potom zapnutej trúby (aj atmosféra je podobná)
Takže čo tí ultrazmrdi chcú v skutočnosti ? To či stále a vždy - peniaze, peniaze a peniaze. Evidentne totiž vznikla vrstva bohatých, ktorá fakt nevie čo s peniazmi a tak kupuje za milióny somariny - poštovné známky, staré počítačové hry, či obyčajné čísa čísla (kódy k digitalizovaným "umeleckým" dielam. A tých treba vyliečiť z peňazí - čo Bazoš, Musk a Branson dokážu dokonale. Lebo aj nepotrebné veci sa dajú predať astronomicky draho, ak dokážu vzbudiť závisť u susedov a nepochybne niet silnejšieho orgazmu, ako keď sa sused rozleje od závisti na kolomaž. No a keďže dnes už Apple, BMW, či jachta na Jadrane neohúri ani bezďákov - treba niečo, čo ešte nemá nikto.
Že zaserú výfukovými plynmi celú stratosféru ? Who cares - hlavne že sa podplateným vedcom podarilo oklamať vcelý svet o škodlivosti freónov. Jedných z mála absolútne bezpečných chemických zlúčením, ktoré sa následne nahradili vysokohorľavými a výbušnými hľaovodíkmi - ako izopentán a spol. Podobne, ako DDT - chemikália z ktorej masmédiá vyčarovali démona - hoci ne je známy ani jeden jediný prípad otravy s DDT - zato chemikálie, ktorými bolo DDT nahradené dokázataeľne zabili státisíce. A to len preto, že jedna židovka napísala jednu knižku o vtáčích vajciach ... Zvláštne pritom je, že slovo
"vedec" je automaticky vnímané pozitívne a "mafia" či "vrah" negatívne - hodci vedci zabili viac ľudí, než všetky mafie a vrahovia dohromady - podobne ako politici - ktorých však začali negatívne vnímať aspoň banky. "Vedci" (pitomci s titulmi, ktoré si rozdelujú navzájom - tak ako citácie) sa napríklad každé leto zanovito snažia presvedčiť tupú masu daňových poplatníkov, že spôsobili globálne otepľovanie (zrejme nový variant "dedičného hriechu") a radi argumentujú, že sa to dá zmerať pomocou radioaktívneho izotopu C14, ktorý sa vytvára len v najvyšších vrstvách atmosféry a teda nie je prítomný v exhalátoch fosilných palív, lebo v nich sa už C14 dávno rozpadol. Super teória obmedzeného mozgu. Lebo ako sa ten uhlík do tých fosilných rastlín dostal ?
Nuž tak, že ho "ukradli" z atmosféry a spracovali na celulózu pre svoje odporné telá. Čiže my len pomáhame prírode a vraciame tan uhlík tam skadiaľ prišiel - reštaurejeme atmosféru, tak ako to - v pote tváre - robia archológovia, keď sa vrcú v smetiskách, dávnych žumpách a keď legálne vykrádajú cudzie hroby ...
14. 7. 2021   Adam
Ekologický majú byť Spotrebitelia? Tí čo sú na konci reťazca? Nemali by byť Ekologický tí na začiatku, ktorí vyrábajú výrobky? Tento Ekologický PODVOD keď nútia ľudí k ekologii a nadnárodné Firmy vyrábajú šmejd výrobky. Prečo automobilky predávajú do zaostalejšej (Turecko Ukrajina Rusko India) tretiny sveta nové autá s normou EURO 2 EURO 3 EURO 4 keď v EU máme mať Euro 6? Ten smrad s tých aut sa do eu nedostane? Nežijeme všetci na jednej palnéte? Žijeme vo veľkom Klame!
1/1