Názory čitateľov


Názory k článku:
Porovnanie Česka a Slovenska: Dovoz auta je u nás trikrát drahší a výrazne komplikovanejší

11. 7. 2021   Albert
Myslím, že to má na starosti min.vnútra = OLANO. Hnusní, skorompovní politici spamätajte sa ! Za čo vás platíme ?! Som z toho zúfalý, keď vidím ako v niektrorých krajinách riešia v parlamentoch reálne problémy ľudí a vy poznáte iba Koronu ! My už pomaly nemáme kde bývať a zdá sa, že ani sa na čom voziť do práce. Teraz už viem prečo sú v autobazároch také drahé tie staré šroty! Takto to bolo presne aj v 90tych rokoch. My ideme zase dozadu? Ale vlastne máte pravdu, veď vás už aj tak nikto voliť nebude, tak si treba aspoň nahrabať kým sa dá a podporiť šmelinárov, ktorí vám auto za ďalší poplatok dovezú a prihlásia. S..ť na obyčajných ľudí. Všakže, "OBYČAJNÝ ĽUDIA" ...! Myslím, že by sme mali ísť do ulíc. Aby aspoň tí chudáci kukláči mali koho mlátiť.
22. 6. 2021   katka
S Ceskom sa neporovnavajte, porovavajte sa so seberovnymi, teda s Rumunskom a mozno aj s Bulharskom. Pockat, oba staty maju metro! Takze asi iba s Etiopiou. Pockat, tak nie aj oni maju metro a su asi aj vyspelejsi.
25. 8. 2021   Veha
Haha ty si cely metro. To ci ma stat metro suvisi s poctom obyvatelov najvacsich miest a nie s vyspelostou statu. Chod spat.
22. 6. 2021   Ppi
Autickarski odzubavaci maju volnu cestu za vsetkych vlad - teraz ich potichu kryje boris dolar. Podobne kiksy robili ludom aj za dzurindu. Smejd zaradil mach2. Europska komisia s nimi nepohne.
21. 6. 2021   Samo Paneláčik
Však aj tak nie je kde jazdiť a hlavne nie je kde parkovať.
Zaujímavejšie je, že Amíci dostávajú momentálne v Afganistane od Talibanu nakladačku, ako naposledy od Vietkongu vo Vietname ...
A Bidena interesuje ruský ropovod, psychopat Navaľnyj a najnovšie zrejme obvinia KGB z búrok v Čechách ...
V slepej nenávisti voči Rusku ("komunizmus" bol zjavne len zámienka) vybudovali islamské impérium - sktorým si napokon bude musieť poradiť Čína.
Lebo islamu chýba už len zjednotenie a zo dňa na deň tu môže byť sila, pred ktorpu Amíci zbabelo utečú na ten svoj ostrov a EU nenápadne zavedie Šáriju (však v Nemecku už v skutočnosti legálne je).
Rusi historicky zlyhali a stále zlyhávajú - lebo v tej svojej azbuke nerozumejú, čo sa v svete deje :(
Hviezdou sa stáva islamské Turecko - dostatočne inteligentné (na rozdiel od beduínov, čo kefujú s ťavami a keby nemali ropu, tak už by prišli aj o piesok) aby túto úlohu zjedotitela islamu prevzalo.
Je to pritom nesmierne jednoduché, lebo všetci majú spoločného nepriateľa a Covid-19, Amerika, ani Rusko to nie je ...
Že žiaden problém, lebo statočný US vojak (čo sa posral z pár vyhladnutých Japončíkov pri Ivo-Jime :) dokázal poraziť aj Saddáma a Kaddáfiho ?
Nuž hej, lenže to boli trkvasi - Erdogan nie je. Erdogan myslí americkejšie, než Amíci a už teraz disponuje zbraňovymi systémami z vlastnej výroby, ktoré v Arménsku posledne vyrazili zuby Rusákom.
Je síce pravdo, že svet nachápe, že desaťtisíce Muskovych satelitov nie sú o internete (ale zámienka je to dobrá), ale o sledovaní v reálnom čase a o sfázovaných útokoch tisícov žiaričov nízkej energie - ale tí čo sa tým zaoberajú už 60 rokov to pochopili zrejme už dávnejšie (keďže som to pochopil aj ja :) Takže hej Hussajnov a Kaddáfijovcom možno takýmito policajnými akciami odrovnať, ale nie skutočnú mocnosť. A Turecko sa na ňu vypracovalo - aj keď si to nikto neuvedomuje ...
Našťastie Číňania majú o "ľudských právach" svoju vlastnú predstavu a Islam historicky nenávidia už od Anglických opiových vojen (v nich mimochodom Anglicko nebojovalo proti narkotikám ale ZA - a vyhralo ! Účet ešte dostane ;)
Smiešne pritom je, že Slovensko má pravdepodobne najväčší strach z islamu, než všetky ostatné krajiny na svete - pritom minimálne 80% obyvateľov by v skutočnosti prijalo Šáriju ("oko za oko, zub za zub") - pritom to sú tí istí, čo boli za komančov "komunisti" - a vollili KSČ - a dnes sú "katolíci" a volia konzervatívne (akože) strany (v skutočnosti kriminálne :( Lebo tak ako voľakedy nepochopili Marx-Leninizmus ("kto by tie drísty čítal") - tak nechápu ani učenie Ježičša Krista (nastav druhé líce, kto do teba kameňom ..., či "ospúšťame svojim vinníkom ...")
Inými slovami - čokoľvek historické sa najbližšie vo veľkom svete udeje, na vývoj Slovenska to nebude mať žiaden vplyv - tak ako obyčajne.
Akuát "elita" sa presunie z americkej riti do islamskej a potom do čínskej - prípadne aj marťanskej, ak tu náhodou najaký Marťan omylom pristane ;)
21. 6. 2021   kika
Este porovnajte, kolko ludi sa chce odstahovat zo slovenska a kolko z ciech?
21. 6. 2021   Adam
Slovensko-Kocúrkovo Krajina Nekrajina kde vymáýšľajú čo najviac Sprostostí v NEprospech Občanov
1/1