Názory čitateľov


Názory k článku:
Agentúra Moody’s varuje, že akciový trh v USA čaká výrazná korekcia

21. 6. 2021   Buddha nad Vodami
Keďže nevinný a priam ľúbozvučý technický termín "korekcia" sa do slovenčiny prekladá, ako "basa", "väzenie", "kater", či v danej súvislosti "strašná finančná kríza", "kolaps trhu": "run na banky", "devalvácia ja prasa", "inflácia jak sviňa" - tak s agentúrou Moody's tentokrat zrejme nemožno nesúhlasiť.
Pre burziánov to samozrejme znamená ďalší brutálny zisk (lebo včas zašortujú) - keď sa to však dostane - spomedzi insiderov - von, tak už je vždy neskoro. Moody's však našťastie nie je insider a preto sa musí živiť leštením kryštálovej gule.
Inými slovami, ak Moddy's začne kuviť, že bude korekcia - tak určite nebude - a vice versa.
A načo je to teda dobré ?
Nuž hordy truhlíkov, čo čítajú prognózy Noody's pre VIP klientov teraz za4n[ shortovať, čim sa insideri zase raz nabalia do nepríčetna - lebo tentokrát určite žiadnu korekciu nespustia.
Korekcia totiž nie je náhodný proces Vis Major (v EU Force Majeure) ale plánovaná sterilizácia = vyliečenie daňových blatošlapov z peňazí - ktoré nedopatrením skončili v tých nesprávnych vreckách (aj to sa v demokracii občas nedopatrením stáva - nikto nie je dokonalý (noobody is perfect ;)
A ako to tak dobre viem ?
Aj ja som dostával správy pre VIP klientov a bohužiaľ som ich voľakedy aj čítal :(((
1/1