Názory čitateľov


Názory k článku:
Ursula von der Leyenová príde do Bratislavy schváliť plán obnovy

1. 7. 2021   Lena
Jeden podnikatel dostane, druhy nie. Jedna fabrika dostane, druha nie. Peniazky sa rozkotulaju. Len kto ich potom v prispevkoch do EU vrati? Ja ich vracat nechcem, ja z toho nic mat nebudem. Ani sused z toho nic nebude mat. Parkovanie zadarmo nebude, metro nebude tiez, dane a odvody neklesnu, nic podstatne sa nezmeni.
20. 6. 2021   Frantisek Nahnevany
Táto Ursula je jednou z mnohých kreatúr, ktorí živia podporujú podvod na obyvateľstve, na štátoch a na kráľovstvách. Pôvodne die Mehrwertsteuer /Mwst./ vymyslená a zavedená nemeckými podvodníkmi z rokov 1918 a 1919 ešte z čias D.R. /slovensky N. R./.
Neskôr ako Taxe sur la valeur ajoutée /TVA/, Value added tax /VAT/, Impuesto sobre el valor aňadido /IVA - Espaňa/, Imposta sul valore aggiunto /IVA - Italia/, Belasting toedevoegde Waarde /BTW/, Fóros prastithémenes Axias /FPA/ . . . a od roku 1993 na Slovensku, ale o. i. aj v Česku tzv. daň z pridanej hodnoty /tzv. DPH/.
Kolosálny podvod. Par excellence.
20. 6. 2021   Frantisek Nahnevany
Doplnenie.
. . .ktoré živia a vehementne podporujú podvod . . .
21. 6. 2021   asbury
Ožrala Fico živí a vehementne podporuje podvodníkov .
21. 6. 2021   Frantisek Nahnevany
Napríklad podvod tzv. DPH na občanoch a na štáte živia a vehementne podporujú o. i. a predovšetkým inštitúcie a štátne inštitúcie ako sú Finančná správa, Ministerstvo financií, DÚ, Akadémia daňových poradcov, Slovenská komora daňových poradcov či exekútorov, NR SSR, Finančná polícia, súdy NKÚ . . .
21. 6. 2021   Frantisek Nahnevany
Oprava.
NR SR . . . súdy, NKÚ . . .
21. 6. 2021   šašo M
kúp si loptu nie drogy.
18. 6. 2021   M.V.
Idú odovzdať tie sľúbené právomoci s právom veta do trvalého depozitu Únie ? Jedna partia politikov sa dnes stará o naše zdravie, druhá o obnovu hospodárstva po pandémii, tretia o skrytý rasizmus a rôzne domnelé fóbie. V histórii Slovenska to naozaj ešte nebolo tak exponované. Pani Ursula, tu naozaj nemôžeme vytvárať životné podmienky pre státisíce ľudí, ktorí o Slovensku nič nevedia ani ich nezaujíma a ich prúd je potenciálne časovo neobmedzený. Každú chvíľu sa aj bez toho vynárajú takzvane diskriminované menšiny, ktoré zatiaľ nepožadujú, aby sme pred nimi kľačali. Po vonkajšej stabilizácii si už poradíme ako mnohokrát v histórii.
18. 6. 2021   anonym
Ursula ma odvahu, prist do krajiny, inak kolonie EU, ktora bude produkovat vysoku pridanu hodnotu na plnenie planu obnovy.
Nebude to ziadna akcia Z, ale dalsie danove a odvodove peklo, plus inflacia a ine dobroty navrch, pre tuto koloniu.
Ale prezili sme. Kto nestihol umriet na covid, dostal sancu umriet hladom na opatrenia proti sireniu kovidu, teraz sa nasyta sanca, umriet na plan obnovy.
Makat az do smrti.
Bez natroku na dochodok, urceny priemernou dobou zivota.
19. 6. 2021   Jaro
Ty musis mat velmi smutny zivot. Podla tvojich priapevkov nam vsetci ublizuju , vykoristuju nas , sme obycajna kolonia atd. Jediny kto nam ublizuje sme my sami. Ale ono je to lahsie hodit na niekoho ineho.
19. 6. 2021   apoliticky
ked si si trulo nevsimol...velmi smutny zivot ma na Slovensku 90 percent ludi od prevratu v 1989-tom...ludia sa nahanaju len za peniazmi a karierou a rodinny zivot a vztahy medzi ludmi su znicene...skratka typicky zivot v kapitalizme...Budii icek !
19. 6. 2021   Adam
80% Slovákov žije z rúk do úst ,životná úroveň oproi západu je tu fakt Mizerná napriek tomu že Slováci majú najviac Nadčasov a najviac odpracovaných víkendov z celej EU. Sme modernou Koloniou vyspelých krajín a pracujeme na pohodlný život Nemcov
21. 6. 2021   asbury
Tak to sa poďakuj ožratému krstnému otcovi Ficovi a jeho nohsledom , ktorý tu bačovali 12 rokov . Ďakujeme .
21. 6. 2021   šašo M
Fico nebačoval,bačuje tu špajzová vláda odborníkov s podporou slniečkárov a proti slovenských živlov a ty si sa o to pričinil,že ich volíš.Lebo Fico.Ožratý bol tvoj Matovič v NR,nevedel kde sa nachádza,bol na môl.
18. 6. 2021   leaf
myslite ze by sa Caputovej nepodarila spolocna fotka leziac na koberci v prezidentskom palaci?
1/1