Názory čitateľov


Názory k článku:
Môžem zarobiť denným obchodovaním na akciovom trhu?  

18. 6. 2021   Momomo
Dajtrading je tazky, swing lahsi a investovanie najlahsie
17. 6. 2021   Bublifuk
Zabudli ste spomenúť náhodné nelogické tzv. "výplachy" (obrovské krátkodobé výkyvy) na burze, kedy mnohých bez skúseností a dostatočného kapitálu pripravia bohatí špekulanti o kapitál a pozície. Skrátka ak, stihnú včas "výplach" zaregistrovať a stiahnuť, stratia málo, ak nie môžu prísť o všetko. Úplne náhodne, nelogicky a zákerne.
17. 6. 2021   jo
To v Australiji kde zijem poznam ludi co na burze stratili vsetko aj rodinu , ale nepoznam ani jedneho co zarobil . Moj dedo povedal , polityka a burza je bic bohatych na chudobu. Tak sa riadim podla toho , na burzach nehrajem a politikom neverim , cim viacej slubuju tym ta viacej okradnu .
17. 6. 2021   trosku humoru
;) ako sa dá stratiť rodina na burze - jááj ideš na Wall Street pozrieť parket a zrazu vychádzaš sám a rodina nikde ;):)
17. 6. 2021   AI artificial intelligence
Nie nemozes lebo superis s umelou inteligenciou. Preto vyriesili dilemu, ako zarobi AI na akciovych trhoch ked je tam uz iba AI. Sama seba nemoze osklbat a denny traderi chybaju. Vymysleli model nekonecneho rastu akcii. Takto zarobia aj drobni investori aj AI aj akcionari. Len aby to nebolo rovnake ako s dodavatelskymi retazcami. Sraci maly vanok a....
17. 6. 2021   Forever Nevermore
"Nekonečný rast akcii" spočíva v nekonečnom emitovaní peňazí FED-om.
External Debt USA je aj podľa oficiálnych čísel astronomický, lebo prevýšil 100% GDP a momentálne rastie rýchlejšie, než kedykoľvek v histórii.
Pritom všetci vedia, že oficiálne čísla boli za Trumpa masívne zmasírované, takže je možné že rálny dlh USA len čiste voči zahraničiu je už niekde okolo 25 tisíc miliárd USD ...
Takže to, čo práve prebieha je ako bujará diskotéka na Titanicu - peniaze sú de facto zadarmo ak sa pred pár rokmi UBER trápil, že má dve miliardy dlhov - teraz mu už je šumifuk, že sa blížia k dvadsiatim miliardám ...
Juhafričan Musk si vystreluje desaťtisíce satelitov a spoločnosť sa trápi, či má Krdašianová stolitrovú riť, alebo dvestolitrovú ;)
Budúci archeológovia zrejme budú hodnotiť Covidovú epochu ako Kalerábovú - obdobie totálneho zatmenia mozgov - podobne, ako boli detské krížiacke výpravy v stredoveku :(
17. 6. 2021   localhost
davam +
18. 6. 2021   anonym
ale tu nie si na SME.SK
18. 6. 2021   MarianDz.
Ako sa hovorí v jednej z reklám
"Nebuď 100 rokov za opicami", ale "buď o 100 rokou opicou!" Takto vnímam už dlhší čas svoje okolie, jeho smerovanie vzdelanostné, hodnotové. Aj ľudia ktorí boli v minulosti poslednou baštou zdravého rozumu (starší so skúsenosťami, aj tí čo už zažili veľa zmien) sa jedno ráno prebudili a vymenili svoje logické a zopdovedné chovanie za bezohľadné, nelogické, plné vedomých omylov. Lebo keď padajú z neba peniaze, zlato či drahokami vrhne sa na kolená každý, každý okrem jedného.
1/1