Názory čitateľov


Názory k článku:
Gesto za štyri miliardy dolárov

16. 6. 2021   Ivo Jima
Tiež si myslím, že US ekonomika stojí na názore športovcov ;)
Ale nechajme sa prekvapiť, naši americkí priatlia sa terz púšťajú do do hry o život s čínskym drakom.
S ruským medveďm im to vyšlo, lebo ten proste zdochol pred tridiaatimi rokmi.
Čínsky drak bol síce v minulosti len papierová atrapa - a tak si z neho robili trhací kalendár Mongoli aj Japonci - zdá sa však, že sa niečo zmenilo ...
Kovboji síce bitku s komančmi vyhrali, bolo to ale Pyrrhovo víťazstvo, lebo už dvadsať rokov finančne krvácajú.
A stratili aj know-how, lebo všeko outsourcovali - takže možno už outsourcovali aj sami seba ;)
Asi najlepší indikátor svetovej zmenej rovnováhy je Turecko - ešte nedávno americkejšie, než Amerika - dnes už islamskejšie, než Saudská Arábia, či Irán.
Pritom je evidentné, že americkú pieseň voľakedy spievalo za americké peniaze, ktoré sa do Turecka valili veľmi tučným dolárovodom.
A ten vyschol, takže Osmani zabudli na Ataturka a vrátili k Mohamedovi.
No a EU má v skutočnosti k USA taký vzťah, ako niekdajší občania ČSSR ku KSČ - kým to bola ŠTB, tak 80% Čechov a Slovákov volilo komunistov, ale akonáhle sa karta otočila, tak z nich je - obratom ruky 80% katolíkov (drísty Štatistického úradu pred a po - úrad je samozrejme ten istý :)
Takže Francúzi ich majú v paži, Anglicko sa radšej odtrhlo a Merkelová spáva na plynovode s Putinom ;) Ale našťastie tu je Valášek, Šebej a Osuský, ktorý v ťažkej chvíli iste nášmu zaoceánskemu bratovi verne pomôžu a budú Číňana hlušiť buzogáňom - čo tu je asi jediná funkčná výzbroj - zvyšok sa totiž kamsi stratil, keď sa vo veľkom rozdávali hodnosti armádnych generálov ;)
16. 6. 2021   anonym
On je smadny sportovec, bol smadny, nechcel asi byt len ulepeny od sladkej zbrndy a smadny aj tak.
Kolaloka je hnus, keby aspon obsahovala to, co podla nazvu obsahovat ma, tak by to bol zas pre sportovca zakazany stimulant.
Preto si chlapec dal vodu a nie umelu zbrndu.
16. 6. 2021   ROBO
Akcia Coca coly je predražená, a o pár dní bude zase tam, kde bola pred tým strašným "prepadom", takže zbytočné haló okolo ničoho. Keby do nej aspoň dávali aspoň tú koku, tak by si aj vážený futbalista trochu šuchol.
1/1