Názory čitateľov


Názory k článku:
Na Slovensko prichádza online platobná metóda "kúp teraz, zaplať neskôr"

16. 6. 2021   anonym
Na tomto podvode, stoji cely obchod z chudbou, najma hypotekarne otroctvo, na sposob "dostupne byvanie" v kolonii EU zvanej Slopakistan.
16. 6. 2021   M.V.
Možno sa to ujme medzi mladými ľuďmi, ktorí majú dve deti, platia v škôlke 500-600 mesačne za dieťa a farár im v spovedelnici vyčíta prečo ich majú tak "málo."
16. 6. 2021   Sakpocklaj Zajacisko
Na Slovensku je populárnejšia metóda "Kúp teraz, nezaplť nikdy" - ľudovo nazývaná: "Whithe Horse" ale najpopulárnejšia je reverzná jánošíkova metóda: "Kúp všetko a okamžit, však daňový poplatník to zraz zaplatí" - obľúbená najmä u politkov, juristov a štátneho aparátu.
Nuž ale čo už, keď daňoví poplatníci sú masochisti - Vox populi, vox dei - hlas ulice je nutné poslúchnuť (veď aj krava bučí, aby ju poriadne podojili a my našťastie máme svojho Krajniaka - nekurunovaného doktora vied dojičských umení ;)
17. 6. 2021   M.V.
Sakpocklaj Zajacisko: O svoj diel sa hlási reformami aj II. dôchodkový pilier a hypotéka je tiež súčasť hry na dlhy. Tiež skrátené pracovné úväzky žien po materskej prispievajú do kolotoča dlhov a tam sa také kartičky zídu. Pochopiteľne treba mať na splácanie vhodnú bankovú platobnú kartu podľa možností s čerpaním od mínusového stavu a dobrý príjem.
1/1