Názory čitateľov


Názory k článku:
IKEA dostala vo Francúzsku pokutu za sledovanie zamestnancov

15. 6. 2021   Tyranosaurus Velociraptor
IKEA dostala pokutu, lebo sledovala zamestnancov - Kočnera chcú usmažiť, lebo si dovoľoval sledovať novinárov (to smú len oni a CIA) - a medvede sú chránené, aby zožrali čo nejviacej ľudí a tak uvoľnili cety pre vládne limuzíny a súkromné športiaky.
Medved sú však lenivé, takže na MŽP konečne majú dôvod na bujarú, ktolnícku oslavu - lebo jeden maco sa končne prebral z medvedej nálady a preskočil na býčiu.
To sú vynikajúce správy a preto je dôležité, aby sa návštevníci prírody chovali podľa zverejnených, odborných pravidiel: "Preto nabádame návštevníkov prírody, aby boli obozretní, v prírode sa pohybovali v skupinkách, rozprávali sa, aby medveď spozoroval včas ich prítomnosť a mohol ich naháňať a zožrať"
Podobná stratégia sa osvedčila aj v afrických národných parkoch, pri ochrane levov a leopardov a v iných krajinách pri ochrane tigrov a krokodílov.
Naši predkovia sa takto zodpovedne nesprávali a preto nás už dnes nemôžu rozdupať mamuty - nejakí ekoteroristi však už vraj pracujú na rekonštrukcii mamuta po vzore Jurrasic Park-u (DNA už majú kompletnú).
1/1