Názory čitateľov


Názory k článku:
J. Haščák previedol svoj podiel v Pente cez zverenecký fond na manželku a synov

6. 7. 2021   jesko12
Napíšte to rovno: dal to na Matoviča
16. 6. 2021   KoVo
Isti sa keby sa mu niečo stalo.
15. 6. 2021   anonym
Tak na isto vieme asi len to, ze ako ludskz zdroj, zabezpecil svoju rodinu na tri generacie, aj keby na miesto stravy snupali len cisty biely prasok.
Je mozne, ze zivot v minimalizme a zmena sexualnej orientacie, alebo sexualnych zvyklosti v napravnom zariadeni, mu neprospeje, ale peniaze z neho uz nikto na isto tato kletokracia ziadne nedostane.
Otazka je, ci nebolo lepsie byt spadnuty na aliaske z vrtulnikom, alebo spachat lupeznu sebevrazdu.
15. 6. 2021   Zumpa Stredovek
Zverinecký fond je nepochybne dôležitý, aujímvé sú však aj správy z mienkotvoronej tlače:
"15:45 Rodičia zároveň uviedli, že právo na náhradu nemajetkovej ujmy vo výške pol milióna € si uplatňujú najmä preto, aby sa ďalej mohli zúčastňovať trestného konania, lebo cestovné vraj zdražie"
Do záznamu sa už bohužiaľ nedostala veta, prednesená nestotožneným mužským hlasom, že "keby ste dali ešte pol melóna, tak môžete zapichnúť aj starú" - je však možé, že sa jednalo iba o atmosferické rušenie.
Každopádne verdikt súdu je nepochybný, lebo pre kľúčovým dôkazom nemôže cúvnuť ani len demokratická justícia:
"14:27 Pokračuje sa odvolaním príbuzných. "Pre svojho brata bol vzorom," písalo sa v odvolaní. Príbuzní sa neubránili slzám, lebo vrchol Sk práva - kilo Lipštajnovej cibule z Miletičky - splnilo svoj juristický a hlavne masmediálny účel"
Vlasne už len chýba správa, že kolektív robotníkob brigády kapitalistickej práce zo Sorosových závodov žiada exemplárne potrestanie - ideálne rozštvrtenie a vivisekciu :(
15. 6. 2021   Iustitia
Mozes sas snazit zatlkat ako len chces, - sudruhovi STBakovi, ktoremu Kocner hlasil, ze "pracuje na odYBAni toho *uraka" - sa slucka stahuje okolo krku. Tak isto ako ostatnym sudruhom - mozno aj tebe.
16. 6. 2021   Mikulec a Matopič
ŠTbáci a komunisti tu vládnu a vládnuť ešte budú cez nastrčené politické bábky a bábkoherečky :-((
1/1