Názory čitateľov


Názory k článku:
Nejdeš sa dať zaočkovať, nebudeš telefonovať

15. 6. 2021   anonym
spravne komunisti sa tiez nepytali a vsetci sa ockovali a nik nefrflal
15. 6. 2021   ADAM
Ľudia by mali Otvoriť oči ,ak vás chce niekto chrániť proti vašej vôli nejde o vašu ochranu. ale o jeho záujmy!
14. 6. 2021   Prcko
Robíme všetko preto aby sme ľudí prinútili :) neprinútite
14. 6. 2021   Tom
presne tak. Bez telefónu sa dá žiť.
15. 6. 2021   Frantisek Nahnevany
Robíme všetko pre to . . .Urobíme všetko pre to . . .Kde je vôľa, tam je cesta . . .K tomu sa ešte dostaneme . . .Čerešnička na torte . . . Wau . . .Po novom . . .
A stále horšie a horšie.
14. 6. 2021   očkovač
ako ohrozí nezaočkovaný zaočkovaného, keˇf d tej je chránený na 965% a aj keď dostane koronu, priebeh bude slabý?
To skôr naopak, nezaočkovaný bude zraniteľnejší novými mutáciami, ktoré sa rozvinú práve u zaočkovaných
14. 6. 2021   Norbert
Jacques Attali: „Budúcnosť bude o hľadaní spôsobu ako znížiť počet obyvateľov… Samozrejme, nebudeme schopní popraviť ľudí, ani postaviť tábory. Zbavíme sa ich tým, že ich presvedčíme, že je to pre ich dobro. Nájdeme alebo spôsobíme niečo, pandémiu zameranú na určitých ľudí, na tom nezáleží, tomu slabí a ustráchaní podľahnú. Hlupák tomu uverí a požiada o liečbu. Postaráme sa o to, aby sme liečbu podrobili panoráme, ktorá bude riešením. Výber hlupákov sa preto uskutoční sám: na bitúnok pôjdu sami.“ Podobne sa vyjadril aj Brzezinski a iní. Mám pocit, že nevídanou reklamou očkovania, ktorej sme svedkami, sa tieto slová, ktoré nikdy Attali nepoprel, potvrdzujú, že naozaj ide o „jatky“.
14. 6. 2021   Emzo
Ty si kvalitne v riti. Kde si zohnal tak kvalitný matroš? Dúfam, že sa chrániš a nosíš na hlave alobal.
15. 6. 2021   Ken
Obyvatelov planety sice stale pribuda, ale tých s ludskou psychikou je čoraz menej. Pribuda clovek-zviera, clovek-robot, clovek-diabol. Ked znizia pocet Ludi na dostatocne nizku uroven, potom im nebude zatazko vyhladit 90% obyvatelov planety. Bude to ako otravit hniezdo krys. Ziadne nightmares, ziadne vycitky.
14. 6. 2021   Medvede Nahrad
Nukleárna mocnosť - moslimská enkláva v Indii - ľudovo zvaná Pakistan - je nepochyne zaujímavá - už len skrz svoje vrelé vzťahy s našimi americkými priateľmi (takže pre nich väznila Bin Ladina a to tak šikovne, že oklamala aj jeho - takže si myslel, že je na slobode :)
Nie nezaujímavá je však aj situácia medveďov v mlaebnej krajinke pod Tatrami.
Medveď - zabiják totiž prekvapivo vypovedal a požiadal o dohodu o vine a treste.
Skutočnou masmediálnou bombou je uniknutá informácia zo šifrovanej aplikácie JPP, podľa kotrej medveď - kajúcnik natrel namenovaného Budaja z nemenovaného ministerstva neživotného prostredia - ktorý vraj medvede a vlkov navádzal, aby žrali komunistov, že im zaručí nielen bezpečnosť, ale voľný prístup do úľov a starobinca, ktorý obhospodaruje babičku červenej Karkulky (jasnej komunistky). Komunisti však podľa Ženevskej konvencie nielenže spadajú pod ohrozené druky - podobne, ako islamci, cigáni, vtákopysk a dodo - ale na Slovensku už vyhnuli ešte pred rokom 1968 - lebo ich vytlačil agresívnejšíe druhy "byrokratický aparátčik", "pézčkový eštebák" a "tuzexový ruličkár", ktoré momentálne šarapatie aj v SK parlamente pod egidou "demokrat". Obinenému teda akútne horzí neohlásená návšteva NAKA, lebo Zurian si už oddýchol a iste sa znova pustí s plnou vervou do prácew, kým nevychytá všetkých parazitov našej krehkej demokracie - čo znamená, že vláda, parlament, súdy aj ministrstvá prísu o svojich kočujúcich osadníkov a zrejme ich bude nutné zaplniť medveďmi, lebo slušný človek by do takého pajzla zrejme nevkročil ;)
15. 6. 2021   anonym
Bravo...
1/1