Názory čitateľov


Názory k článku:
Namiesto maloobchodu aplikácie: Generácia, ktorá mení zaužívané nákupné zvyklosti 

13. 6. 2021   Dobruchut Zozumpy
Móda je dôležitá - napríklad voľakedy bola máda každému dieťaťu vybrať mandle a dnes je zase móda trhať "zuby múdrosti".
Významná je aj móda veriť, že Cosa Nostra je demokracia, že dôchodkový systém sa dá riešiť piliermi, prípadne, že akciové trhy nie sú podvod - alebo, že človek nie je opica ;)
Problém je, že po každom opiáši príde vytriezvenie - a čím väčší, tým tvrdšie.
Ale akú kašu sme si navarili, taká nám patrí aj zožrať ...
13. 6. 2021   anonym
Nakoniec to skonci tak, ze generacia Z, bude chodit oblecena a vymienat si oblecenie cez apky v podobe pouzitych odpadovych vriec a na miesto teniesk, nosit PET flase, ekologicky pozbierane na pobrezi romatickych palzi v tichomori, pripadne moda bude udavana, ako kedysi v klipe Blondie - Atomic
https://www.you tube.com/watch?v=O_WL w_0DFQQ
Najekologickejs i ale najprenasledovanejs i, budu mat moznost mat drevaky z praveho dreva a vrecia z jutoviny, ktore im ekoaktivisti posprejuju, ako dnes kozuchy z pravych kozusin.
13. 6. 2021   Frantisek Nahnevany
Od roku 1993 až dodnes sú na Slovensku, ale o. i. aj v Česku zaužívané nákupné zvyklosti zákazníkov, spotrebiteľov a všeobecne občanov naivne a nič netušiac zaplatiť pri tzv. DPH viac ako sa od nich požaduje, viac ako sa im nariaďuje, viac ako sa im prikazuje. Avšak nie štátu, ale priamo všeobecne daňovým subjektom a takto sa nechávať už od roku 1993 denno-denne okrádať. A okradnutý je v konečnom dôsledku aj štát, pretože daňové subjekty si značnú časť sumy dane tzv. DPH ponechávajú.
Nastupujúca generácia už azda nebude tak naivná a hlúpa.
13. 6. 2021   Prie van Vhlave
Už sú aj lepšie metody :)
Napráklad autostrádny mýtny systém.
Proti tomu je DPH len trapný odvar.
Z 1600 miliónov ukradli zhruba 1400 (niečo ten systém aj nozaj stál a asi 7km autostrády sa z toho desaťročného vývaru zrejme aj nozaj postavilo - ale možno ani nie - však čo ;)
Hlavne, že všetci sú spokojní a šťastní a svorne radostne spievajú krásnu pieseň o svetlých zajtrajškoch demokracie Made in USA ...
Smutné je, že komanči neboli postavili autostrádu do prahy, tak dnes by bola niekde pri Brne a keby neboli postavili v Přaze mětro, tak dnes v stovežatej zrejme jazdili drožky poháňané mrcinami z kafilérie (ozaj, načo sú pražcom vlastne tie veže ???)
13. 6. 2021   Frantisek Nahnevany
Asi tak.
A tragédiou je skutočnosť, že tieto podvody na občanoch a teda aj na štátoch /napr aj v Česku/ živia a vehementne podporujú inštitúcie a štátne inštitúcie ako sú o. i. a predovšetkým FS, MF, DÚ, na Slovensku Akadémia daňových poradcov, Slovenská komora daňových poradcov, NR SR, Finančná polícia, NKÚ .. .
1/1