Názory čitateľov


Názory k článku:
Zmena od júla: Odborník radí, ako riešiť zníženú dostupnosť hypoték

11. 6. 2021   MalaRyba
Mať pozemok, tak spravím karavanovo-kontajne rovo-mobilhausový tábot s miestami na prenájom. Všetci tí kšeftári s nehnuteľnosťami majú jedno šťastie, že tu nie je podnebie ako v Kalifornii. Ale aj to sa časom môže zmeniť, veď sa otepľuje.
Podľa mňa sa ľudia upisujú bankám aj preto, lebo "je to v móde". Kto nemá dlhy, ako keby nežil. Alebo by nemal pre čo vlastne žiť...
11. 6. 2021   MalaRybavMori
Skúšal som pátrať, koľko je vlastne na SK bytov a rodinných domov. Nezistil som. Nevie niekto tento údaj?
10. 6. 2021   eXtrem
321eur po dobu 30rokov a to nie je zarucena vyska uroku navzdy. Skratka PANE BOZE. To sa neda, ani zastavit a oddychnut na mesiac dva. Otroctvo. Mlady uzivajte budte slobodny nerieste pozickya dlzoby. Nezadlzujte sa, lebo budete do skonania otroci! Menej narocny, nekupovat hluposti. Hrat sa na pc, sportovat, priroda. Nerieste a nehadzte si na seba taketo otrocke bremena. O vsetok majetok sa treba starat. Otazka budete vediet na dochodku? Rekonstrukciu domu riesit a podobne zalezitosti. Zdravie budete mat? Pozna vela dochodcov co nemaju na strechy , okna na nic. Odist cestovat uzivat, nevlastnit majetok. Naco? Nestoji to za to. Zivot je len jeden a repriza nebude. Asi tak.
10. 6. 2021   anonym
V Kosiciach 2.izb. - 125 000 € tak to sa tazko cita a nie to este splaca !!
KE su asi mestom s pracovn. prilezitostami , kvalitou zivota a cistoty ovzdusia na tom velmi dabre !!!
Praca - skoro ziadna, same socky a degesi v uliciach aj v centre a smrad zo zeleziarni , spalovne, kamenolomu prach a velke castice - na aute po 2. dnoch , vsade horia ohne co spaluju medene kable, baterky a z osad v zime co spaluju v peciach palety, zeleznicne podvaly nasiaknute boh vie cim, pet flase - no jedno radostne miesto pre zivot- minule tu primator v casopise propagoval ako su obyvatelia spokojny a stastny ze tu ziju- rozdrbane cesty modty padaju ... no cista Vieden alebo Vancuver Topka.
10. 6. 2021   Siritelia hoaxov
Ak nevyjde 100 tis nypo na 30 rokov(294 e) vyskou splatky tak nevyjde ani kombinacia 80 tis hypo 30 rokkv(235e) a 20 tis hypo 10 rokov(170e). To by kvalitnejsi poradcovia so zakladnym vzdelanim matematiky mali vediet.
10. 6. 2021   Odbornik je tupolev
Odbornik na financie ako Matelko
10. 6. 2021   anonym
Bonita klientov, je katastrofalna, na hypoteku dosiahli ludske zdroje, ktore pri kazdom malom probleme v spolocnosti, alebo ekonomike, maju problem daleko vatsi.
Problem je aj to, ak esu realne vydavky, popri splacani hypoteky, teda poplatky za samotnu nehnutelnost, ako su poplatky za fondy oprav, investicie, plus zalohove platby za energie, parkovanie a dalsie nuance.
To potom naozaj je celkom mozne, ze ludske zdroje, nemaju ani na slanu vodu, co dava predpoklad toho, ze ludske zdroje, po zaplateni novych dani a poplatkov, su v uplnej prdeli.
10. 6. 2021   janko
1. Ludske zdroje si nemaju brat hypoteku, ked nemaju na splacanie.
2. banky nemaju poziciavat ludskym zdojom ktore s velkou pravdepodobnostou budu mat problem splacat
3. NBS nema dovolit aby k niecomu takemu dochadzalo aj ked to ludske zdoje a banky chcu
4. kiez by sa urokovove sadzby zvysili na standartnych 5 percent a trh by sa precistil
10. 6. 2021   eXtrem
1. Ludia su mamonari, nevysvetlis niektorym. Homba za majetkom potom pride zla doba a vsetko sa sype. Nie je na nic.
2. Bankam je to jedno, pride exekucia a drazba. Proste im je to uprdele. Nieco ako v USA, Ked Clinton vymyslel ze kazdy moze dostat peniaze.
3. NBS je institucia nanic, sami vedia ze tento system je pyramida a ked sa zastavy uverovanie je to ich koniec a krach.
4. S tym suhlasim aj na desat a dane na investicne nehnutelnosti. Tyto potom mozu za cast zlej demografie. Lebo su bezny ludia co chcu mat deti len nemozu, ostatne domysli...
1/1