Názory čitateľov


Názory k článku:
Deutsche Bank varuje  pred globálnou časovanou bombou

13. 6. 2021   eXtrem
Dufam a pevne verim, ze tento keynesiansky monetarny system sa zruti a zosype co najskor. Aj tak uz niet uniku. Pyramida sa naplnila.
9. 6. 2021   anonym
Nieje to bomba, ale je to realita.
Kto si neulial do depozitnych kovov, bude mat z uspor houno, nehnutelnosti zdanene a to kruto, takze velka inflacia, bude radostny triumf neobolsevickej a neomarxistickej luzy, co nam tvrdila, ze jedine trh, alebo nevidetelna ruka trhu a deregulacie centrane planovaneho hospodarstva, su to prave orechove.
Takze budujeme zase komunizmus, ale vola sa to inak, rovnako ako proletariat, sa zmenil na ludske zdroje/.
9. 6. 2021   Zosveta Guľatého
Zo zahraničnej tlače:
"V Nemecku sa spustil experiment, v ktorom 122 ľudí bude dostávať po dobu 3 rokov každý mesiac 1200 eur. Pri výbere ľudí do experimentu nebolo dôležité, koľko doteraz zarábali. Cieľom súkromne financovanej štúdie o nepodmienenom príjme pre všetkých je zistiť, aký má zabezpečený príjem vplyv na kvalitu ľudského života.
Cieľom experimentu je zistiť, ako sa ľudia budú správať, ak budú isté obdobie dostatočne materiálne zabezpečení, vysvetlil vedúci výskumu nemeckého hospodárskeho inštitútu DIW Jürgen Schupp. „Minú tieto peniaze alebo si radšej vytvoria finančný vankúš? Prestanú pracovať alebo budú pracovať menej? Budú sociálne vnímavejší a budú viac podporovať charitu?" vymenováva Schupp otázky, ktoré výskumníkov zaujímajú."
Na Slovensku spúšťa minister Krajniak oveľa zaujímavejší experiment - "Ako zobrať čo najviac dôchodcom".
Samozrejme v záujme humanistickej starostlivosti o našich seniorov, lebo tých by okamžite vystrelo, keby im niekto - len tak mirnix-dirnix pridal k dôchodku 1200 Euráčov :)
Je síce možné, že aj v Nemecku budú šťastnými príjemcami hlavne príbuzní miestnych politkov - lebo aj Nemecko je už demokracia.
Pokiaľ by však tak - nejakým systémovým nedopatrením - nebolo - tak takéto komunistické experimenty treba okamžite zatrhnúť, lebo ujedajú z krajca našim vyvoleným a ich majiteľom :(
Zrejme to bude ako s tou správou z rádia Jerevan z čias totality:
"V Moskeve rozdávajú na Červenom námestí osobné automobily Moskvič"
Ukázalo sa toiž, že to nebolo v Moskve - ale v Leningrade (dnes Petrohrade), če to neboli osobné autombily Moskvič - ale bicykle Ukrajina a že ich nerozdávali - ale kradli ...
9. 6. 2021   Überschupp
Update:
Investigatívnym pátračom sa podarilo zistiť mená a zamestnania šťastných účastníkov tohto zaujímaveého experimentu:
1) Brunhilde Schupp (manželka)
2) Anette Schupp (dcéra)
3) Siegfried Schupp (syn)
4) Manfred Schupp (otec)
5) Ilone Schupp (matka)
6) Hubert von Arschloch (spolužiak)
7) Wilhelm Schweinwerfer (kolega)
8) Brigitte Mayer-Kindermörder (frajerka)
9) Monika Eve Müller (frajerka)
...
122) Peter Scheißkopf (frajer)
9. 6. 2021   Vilo
No veď o to ide, priniesť zvyšku sveta ekonomickú krízu, a nasledne nastoľovať vojenské režimy a skupovať zdroje po celom svete. A masívne podporovať globalistických lokajov v Rusku, Číne, EÚ....
9. 6. 2021   Ondrej
NOSATI, POZDRAVUJU OTROKOV
8. 6. 2021   Blind Man
Od týchto zmrdov to sedí!!!!
8. 6. 2021   Historik Hysterik
Globálna časovaná bomba je iste zaujímavá, keďže je len jedna z nesčíselného množstva iných, nezaujímavý nie je ani prieskum renomovaného mienkotvorného denníka:
"Prekvapilo vás, že v prieskume medzi voličmi vyskočil Ficov Smer na druhé miesto ?"
Škoda, že predmetný denník nepoložil aj ďalšie zaujímavé otázky, napríklad: Prekvapilo by vás, ak by v prieskume medzi voličmi vyskočila KSČ s ŠtB ešte pred Ficov Smer ?
Prípadne:
"Prekvapilo by vás, ak by v prieskume medzi voličmi vyskočili zelení Marťania pred akúkoľvek slovenskú, politickú stranu - keďže od rozpadu monarchie absolútne všetky zlyhali a zosrali čo sa dalo ?
1/1